Marți, 12 aprilie, începând cu ora 9, în Aula Liceului Teoretic Filadelfia, va avea loc cea de a doua Conferință Internațională din cadrul Proiectului Cross- sectorial Space for Science/ Erasmus+ KA2.

COPERTA SPATEElevii vă vor surprinde cu proiectele lor științifice, dar mai ales vă vor captiva cu rezultatele spectaculoase pe care le-au obținut. Ei vă vor convinge că experimentele științifice nu sunt doar pentru oamenii de știință, ele pot fi distractive pentru toată lumea.

Scopul proiectului Space for Science este de a atrage atenția asupra importanței și utilității științei în viața de zi cu zi, de a observa misterul științei și de a lărgi orizontul copiilor. Ideea a pornit din dorința de a aduce un plus de calitate educației și de a realiza schimburi de experiență între elevii, studenții și profesorii din România și cei din Finlanda și Norvegia.

Experimentele care ilustrează legile naturii vă vor impresiona și veți fi plăcut surprinși de seriozitatea și competența elevilor și studenților participanți.

Inițiatoarea proiectului este Espoo Christian School din Finlanda, având ca parteneri instituții precum Liceul Teoretic Filadelfia din România, University of Helsinki din Finlanda, Tanager Junior High School și University of Stavanger din Norvegia, Valley Christian School of San Jose, CA, USA.

La deschiderea evenimentului vor participa primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, inspectorul școlar general adjunct Gabriela Scutaru şi un delegat din partea Consiliului Judeţean Suceava.

filadelfia

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.