Specialiști de la Google vin la Suceava pentru a discuta cu tinerii despre tehnicile și uneltele de promovare online și nu numai. 
Evenimentul va avea loc vineri, 21 octombrie, începând cu orele 16:00, la Universitatea Ștefan cel Mare, în Aula din Corpul E, de pe strada Universității, nr. 13.

Evenimentul este organizat de Fundația Leaders, cu susținerea Google Romania și în colaborare cu Universitatea Ștefan cel Mare Suceava, AIESEC Suceava și JCI Suceava.

Atelierul Digital presupune o serie de cursuri gratuite, livrate de traineri certificați Google, care au ca țintă tinerii indiferent de facultate, profil sau ocupație. Cursul este introductiv, are o durată de aproximativ 3 ore și acoperă următoarele subiecte:

– Obiectivele și strategia unei afaceri online;
– Cum creezi și promovezi un website;
– SEO și SEM;
– Web Analytics;
– Programe de Afiliere;
– Social Media;
– Web Marketing.

După cursul offline ce va avea loc la Suceava, participanții pot continua cursul online fără taxă, iar după parcurgerea a 23 de module de învățare pot da examenul în urma căruia vor obține certificarea aprobata de Google și IAB Europa și recunoscută de toți angajatorii Uniunii Europene.

Locurile sunt limitate, iar cei interesați se pot înscrie la www.atelieruldigital.com.

14567440_1476820749009699_2076356908940729214_o

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.