Strălucitoare şi surprinzătoare, Maia Morgenstern și Carmen Tănase vă invită joi, 17 octombrie, la ora 19:00, la COCKTAIL, petrecere magică, menită să împlinească marele vis al protagonistelor.

Două femei frumoase, fermecătoare şi pline de viaţă , decid să refuze rutina, să risipească umbrele şi să spulbere neîmplinirile trecutului, sperând fiecare la o nouă şansă la dragoste, cu convingerea că pentru iubire nu e niciodată prea târziu.
Flavia și Gianna, două prietene temperamentale, împart de câţiva ani acelaşi apartament, după separarea de foştii lor soţi, dar nu au, în nici un caz şi sub nici o formă, aceleaşi principii de viaţă. Resemnarea în urma despărţirii este doar o aparență bine întreţinută de viaţa lor activă şi plină de contraste comice: cel mai aşteptat moment la job este sfârşitul programului, vacanţele au în spate luni întregi de economii, pentru diete ratate există croiala pe bie, pentru ieşirea din rutină – spălatul vaselor, iar alcoolul nu este o soluţie pentru nimic. Nevoia de iubire nu se compensează. Şi totuşi un COCKTAIL… o privire… o întâlnire… şi viaţa se schimbă, totul se schimbă… iar marea surpriză nu se va lăsa aşteptată. Magic! Sigur va fi magic!Magic! MAGIC!!! Dar… consecinţele unei petreceri sunt întotdeauna imprevizibile. Va fi… magic???

COCKTAIL de Aldo Nicolaj, o comedie fabuloasă marca MAIA MORGENSTERN şi CARMEN TANASE, cu Jawad Mohammad Shahbazimoghadam, Florina Gleznea şi Viviana Gherasim! Regia: Mariana Camarasan.
Biletele costă 100 lei (80 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, în limita a 100 bilete!!!) şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230 523 718.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.