Dorna Candrenilor a fost vineri, 16 decembrie, centrul culturii din județ, printr-un eveniment ce a întrecut cu mult așteptările tuturor. Organizat de Primăria Dorna Candrenilor, Concertul de Colinde și Cântece de Crăciun „Nașterea Domnului nostru” a adunat peste 1000 de persoane și a oferit celor prezenți ocazia să se întâlnească cu cei mai iubiți artiști din această perioadă. Startul a fost dat de interpreții locali care, după ce au cules din țară distincții importante în această perioadă, au oferit, și acasă, un adevărat regal folcloric.

Artistul care a cucerit întreaga sală, fără excepții, a fost Fuego: aplaudat îndelung la scenă deschisă, Paul Surugiu a tratat spectacolul de la Dorna Candrenilor exact ca și pe unul de la Sala Palatului: cu dăruire, seriozitate și profesionalism.

Cei prezenți la eveniment s-au putut bucura și de interpretările extraordinare ale îndrăgiților artiști Paula Hriscu și Alexandru Pop, care au creat o atmosferă deosebită de sărbătoare. Nici Corul Eclessia și nici Ansamblului Folcloric „Plai Bucovinean” Dorna Candrenilor nu s-au lăsat mai prejos, momentele lor fiind pe placul spectatorilor.

Primarul Dănuț Candrea s-a bucurat alături de oameni de minunatul spectacol demn de Sala Palatului și, vizibil emoționat, a mulțumit pentru prezență și a transmis un gând bun către toți cetățenii comunei pe care o reprezintă.

„A fost un spectacol extraordinar care a recreat atmosfera din preajma marii Sărbători a Nașterii Domnului. Cei trei invitați speciali au adus Crăciunul mai aproape de sufletele noastre și pentru asta le mulțumesc! De asemenea, mulțumesc și oamenilor care au luat parte la spectacolul organizat de noi și le transmit să aibă parte de Sărbători binecuvântate alături de cei dragi”, a spus primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.

Paul Surugiu – Fuego a apreciat numărul mare de spectatori, dar, mai ales, faptul că toți cei prezenți au fredonat cântecele de Crăciun pe care acesta le-a interpretat pe scena Casei de Cultură de la Dorna Candrenilor.

„Bucovina e un colț de Rai. Aici nu s-au pierdut tradițiile, iar acest lucru s-a văzut în această seară. A fost o zi specială. Este un moment foarte emoționant și îl voi păstra în amintirile mele pentru că Bucovina, întotdeauna, a însemnat enorm pentru români, pentru România, pentru tradiție și, de ce nu, pentru limba Română”, a spus Fuego, după spectacol.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.