Darurile care însoțesc sărbătorile de Crăciun sunt întotdeauna speciale. Un spectacol de teatru este un cadou inedit pe care părinții îl pot oferi copiilor, această experiență fiind una plină de surprize atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Astfel, sucevenii sunt aștepteți, cu mic, cu mare, să se bucure de spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn”, de Matei Vișniec, regia Gelu Rîșca, producție a Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” care vine la Suceava, pentru a doua oară, în data de 20 decembrie, la ora 18:00. Spectacolul se înscrie în programul „Teatrul Vasilache – Teatrul tinerilor regizori”, fiind realizat în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu”, Iași, având coordonatori de proiect pe lector univ. dr. Antonella Cornici și pe prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță.

Spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn” imaginează „o lume inversată, rar întâlnită, în care un clovn ne poartă printr-o parabolă dintr-o altă realitate, hazlie și plină de învățăminte, ce se adresează copiilor și tinerilor deopotrivă, cu întrebări despre autoritate, dragoste și voință.” (Gelu Rîșca, regizor).

Copiii se vor bucura și de întâlnirea cu Moș Crăciun, care îi va aștepta la teatru cu mici daruri și, cu siguranță, și cei mari vor aprecia timpul petrecut împreună și se vor lăsa cuprinși de frumoasa poveste a regelui supărat pe clovn.

„Alexandria Librării va fi alături de noi în cadrul acestui eveniment, spectatorii mici și cei mari vor avea posibilitatea să cumpere cărți pentru copii de la standul care va fi amenajat în foaierul teatrului, începând cu ora 17:00. Bifăm astfel trei dintr-o lovitură: teatru, cărți și Moș Crăciun!”, au transmis reprezentanții Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava.

Biletele sunt puse în vânzare atât la casieria teatrului cât și online, pe www.blt.ro.

Preț bilet: 7 lei

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.