Trei foşti primari ai comunei Dolheşti, membri ai administraţiei comunale, alături de aproape şase sute de locuitori ai comunei, au participat duminica trecută la un spectacol de excepţie susţinut de Ansablul „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Alături de dansatori şi instrumentişti, acest spectacol a fost înnobilat de prezenţa interpretei Laura Lavric.

La finalul manifestării culturale, Laura Lavric a dorit să prezinte cetăţenilor din Dolheşti pe cei doi candidaţi USL, Ovidiu Donţu – la Senat şi Ion Stan – la  Camera Deputaţilor. Marea artistă a garantat cu forţa ei binecunoscută că cei doi sunt singurii bărbaţi care pot sprijini cu adevărat dezvoltarea comunităţii, recomandându-le celor prezenţi să-i voteze pe Donţu şi pe Stan la alegerile parlamentare din 9 decembrie!

 

 

Primarul oraşului Dolhasca, Maria Cojocariu alături de Ovidiu Donţu şi Ion Stan

După spectacolul din Dolheşti, Ansamblul „Ciprian Porumbescu” s-a deplasat şi în satele Siliştea şi Budeni, localităţi ce aparţin administrativ de oraşul Dolhasca. Nici aici artiştii nu s-au lăsat mai prejos, astfel, prestaţia lor fiind la cel mai înalt nivel.

Printre cei prezenţi la manifestare s-a aflat şi Maria Cojocariu, primarul oraşului Dolhasca, care le-a spus celor câteva sute de spectatori, că susţine candidatura celor doi candidaţi USL, Ovidiu Donţu – la Senat şi Ion Stan – la Camera Deputaţilor, argumentându-şi afirmaţiile pe notorietatea şi seriozitatea de care se bucură cei doi, în rândul cetăţenilor din oraş şi din comunele arondate. „Îi susţin la alegerile parlamentare, din 9 decembrie, şi vă rog să-i votaţi, pentru că îi ştiu oameni la locul lor, care atunci când promit ceva îşi respectă cuvântul– a spus Maria Cojocariu. Deja le-am pregătit o listă cu proiecte de dezvoltare a unor obiective din oraşul Dolhasca şi abia aştept să-i văd în Parlament, să ne ajute de acolo, aşa cum au promis!”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.