Miercuri, 17 decembrie, de la ora 19, Ansamblul Artistic „Arcanul USV” și Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava organizează concertul „Să nu uităm…de Crăciun”.

În prima parte, „Ne-am pornit să colindăm”, sucevenii vor intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă și vor asculta colinde românești. Cea de-a doua parte, intitulată „Iarna Bobocilor”, este dedicată noilor membri din Ansamblul Artistic „Arcanul USV”, care vor avea ocazia de a reprezenta pentru prima dată universitatea, într-un spectacol sub semnul Arcanului. În ultima parte a concertului, „Tăt sfârșitu-i început”, membri mai vechi ai Ansamblului vor prezenta un program cu momente din sărbătorile prilejuite de trecerea dintre ani în Bucovina.

Evenimentul va avea loc la Auditorium „Joseph Schmidt” al universităţii sucevene şi este structurat în trei părți. Biletele pot fi procurate din Corpul F al universității, camera 101, prețul unui bilet fiind de 5 lei pentru studenți și elevi, și de 10 lei pentru publicul larg.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.