Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava vor avea loc, în cadrul „Săptămâna altfel”, mai multe spectacole de teatru şi muzică.

În „Săptămâna altfel”, luni, 6 aprilie, de la ora 09:00, Filarmonica de Stat din Botoşani va susţine pentru elevii suceveni un concert lecţie, intitulat „Petrică şi Lupul”. Spectacolul va fi prezentat de Ioan Ţurcanu. Dirijor: Liviu Condriuc.IMG_1765

Tot luni, de la orele 10:30 şi 12:00, Orchestra Filarmonicii de Stat din Botoşani va susţine Concertul lecţie „Ritm şi culoare în muzica spaniolă”.  Dirijor: Liviu Condriuc. Solist: Dan Arhire (chitară). În program: Georges Bizet: Suită din muzica operei „Carmen” (fragmente), Federico Chueca: Preludiul la zarzuela „El Bateo” (Botezul), Manuel de Falla: Dansul ritual al focului din baletul „Amorul vrăjitor”.

Ernesto Lecuona: Malagueña din Suita spaniolă „Andaluzia”, Joachim Rodrigo: Concierto de Aranjuez pentru chitară şi orchestră (p. a II-a), Gerónimo Giménez: Intermezzo din zarzuela „La Boda de Luis Alonso” (Nunta lui Luis Alonso).

Biletele se poate procura de la difuzorii din şcoli şi de la secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1, telefon 0230 523 718, e-mail ccs.suceava@gmail.com.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.