Luni, 12 decembrie, de la ora 19:00, fanii interpretului Fuego sunt invitați să ia parte la spectacolul muzical „Zăpezile de altădată”. Prețul unui bilet este de 60 de lei pentru publicul larg și 50 de lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Pe 19 decembrie, de la ora 18:30, publicul sucevean este invitați la un concert extraordinar susținut de D.I.O.S. Symphonic Pop-Rock Orchestra, alături de Francesco Napoli, Ianna Novac și Paula Seling. Prețul unui bilet este de 80 de lei pentru publicul larg și de 60 de lei pentru elevi, studenți și pensionari.

În prima zi a Crăciunului, pe 25 decembrie, Ștefan Hrușcă va susține un concert deosebit de colinde pentru toți sucevenii și nu numai. Prețul unui bilet este de 80 de lei pentru publicul larg și de 60 de lei pentru elevi, studenți și pensionari.

În luna ianuarie, 2017, pe data de 23, sucevenii sunt invitați la piesa de teatru „Omul cu mârțoaga”. Piesa, o comedie savuroasă, se va juca în premieră națională la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Din distribuție fac parte Dan Tudor, Marius Bodochi, Ana Ioana Macaria, Dragoş Ionescu, Afrodita Androne, Tudorel Filimon, Orodel Olaru şi Andrei Duban. Prețul unui bilet este de 70 de lei pentru publicul larg și de 50 de lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Mai multe detalii legate de evenimente puteți obține la numărul de telefon 0230 523 718.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.