Pe 25 aprilie 2015, sucevenii au ocazia să vadă live spectacolul Rhythm Of The Dance, oferit de Compania Națională de Dansuri a Irlandei. Spectacolul se va desfășură la Casa de Cultura a Sindicatelor, și este organizat de Project Events.

Rhythm Of The Dance este un poem epic, ce descrie călătoria celților de-a lungul timpului. Puterea dansului și a muzicii va purta spectatorii într-o călătorie fascinantă, dezvăluindu-le peisaje și panorame superbe din Irlanda. Acest spectacol dovedește prin povestea celților și a druizilor, că oamenii își pot fauri singuri destinul când sunt uniți și au țeluri comune, toate acestea fiind redate și ilustrate printr-un show în care arta dansului, măiestria, imaginația și talentul dansatorilor se îmbină perfect cu cele mai performante tehnici de sunet și lumina. Echipa formata din trei tenori, un band de muzicieni tradiționali, peste 20 de dansatori – campioni mondiali la dans irlandez, pregătește un spectacol fascinant, pe care l-au vizionat deja 5 milioane de persoane din peste 50 de tari! Spectacolul are o durată de aproximativ 2 ore și este o incursiune în lumea dansurilor tradiționale celtice, un liant ce unește vechea arta celtică și arta contemporană cu cele mai moderne tehnici și efecte speciale.
Încă de la înființare, în 1999, protagoniștii Rhythm of the Dance în frunte cu Mark C. Tynan – coregraful care a creat spectacole pentru celebrul Michael Flatley, au strâns în jurul lor milioane de fani și au susținut turnee pe tot mapamondul (Suedia, Belgia, Italia, Germania, Luxemburg, Austria, Turcia, India, Thailanda, Abu Dabal, Australia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Franta, Elvetia, Iugoslavia, Portugalia, Taiwan, Malayesia, SUA, Egipt, Polonia, Rusia, Ucraina, Lithuania, Grecia, China, Singapore, Dubai, Argentina, Siberia, etc..)!
Rhythm Of The Dance este dovada că talentul adăugat profesionalismului, valorii și tehnicii, generează un spectacol pe care oricine trebuie sa-l vadă măcar o data în viață.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.