Managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi, a informat că miercuri, 18 noiembrie, unitatea spitalicească pe care o conduce a fost supusă celui mai amplu și mai complex control tematic, nu doar din cele 25 de controale avute în ultimele 4 luni, ci din cele pe care le-a trăit în ultimii patru ani.
Potrivit lui Traian Andronachi, controlul a fost desfășurat simultan de inspectori din patru instituții de control ale statului: Inspectia de Stat a Ministerului Sănătății – DSP, ISU, SSM-ITM si ISCIR.
„S-au verificat de la fișe de post și instructaje ale personalului, până la legitimațiile și acreditările ANRE ale electricienilor; de la calitatea și avizele materialelor și echipamentelor de protecție, la fișele tehnice și contractele de mentenanță ale aparatelor folosite; de la senzorii și treptele (trei cu filtrare HEPA) ale instalației de exhaustare în ATI, până la volumul bazinului propriu de apă pentru incendii; de la normarea posturilor ocupate până la identificarea potențialelor aparate care ar mai putea fi achiziționate (în plus)…”, a subliniat Traian Andronachi.
Managerul Spitalului Municipal Rădăuți a subliniat că s-a constat că spațiile controlate corespund, începând de la Autorizarea ISU și până la protocoalele adoptate și folosite în contextul COVID19.
„Nu s-au aplicat sancțiuni, nu au fost neconformități majore, au fost trasate câteva recomandări… drept pentru care vreau să
MULȚUMESC! MULȚUMESC colegilor mei: îngrijitori/ingrijitoare, brancardieri, infirmieri/infirmiere, asistenți/asistente, domnilor muncitori, electricieni, responsabili de oxigen, instalatori, ingineri, responsabili SSI, serv. resp. comp. Tehnic/ATPA, CPLIIAM, Achizitii, Contabilitate, SMC, RUNOS, Medicina Muncii, Statistică, As Social, Audit, Pază, Bucătărie, responsabili deșeuri și întregului corp medical superior, pentru cuvintele de apreciere la adresa domniilor voastre transmise de echipa mixtă si Bunului Dumnezeu care a fost alături de acest colectiv minunat și căruia ne rugăm să ne aibă în pază și mai departe! Felicitări tuturor colegilor!”, a transmis managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.