În săptămâna 19 – 23 aprilie, la Spitalul Municipal „Sf. Doctori fără de arginți Cosma și Damian” se desfășoară examenele medicilor, pentru ocuparea funcțiilor de șefi de secție, care au ocupat aceste funcții interimar sau cărora urmează să le expire perioada.

Examenele au fost organizate cu transparență, coordonate de către comisia formată din directorul medical dr. Mihaela Bejinariu, director financiar Elena Ungurianu, director de îngrijiri Mariana Elena Cîrdei, managerul Romeo Negruț și reprezentanți din partea Primăriei Rădăuți.

Secretarul comisiei de examinare a fost dr. Oliver Dumitraș iar componența comisiilor a fost întregită de medicii primari de specialitate, delegați din spitalele județului Suceava. Pentru ocuparea funcțiilor de șef secție, candidații au susținut probe scrise, practice, interviu și proiect de management, concursurile fiind înregistrate audio video.

Candidații pentru ocuparea funcțiilor de șef secție sunt: dr. Lacramioara Belibou, dr. Ecaterina Gabor, dr. Oana Davalciuc, dr. Nicoleta Dubei, dr. Lilia Bobeico și dr. Angelica Popescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.