În weekend, CSM Dorna Vatra Dornei, club finanţat de Primăria municipiului Vatra Dornei şi Consiliul Local din localitate, au participat, la București, la Campionatul Național de Sală rezervat copiilor 1. La finalul competiției, în proba de 800 metri, sportiva Kore Denisa a reușit să obțina titlul de Campioană Națională. Sportiva a concurat și a douz zi, în proba de 200 metri, unde a sosit pe poziția a patra.

„Sunt foarte bucuros de victoria  sportivei mele Kore Denisa care, de la cursă la cursă, îşi doboară recordurile personale. Kore Denisa a luat cursa în piept și a câștigat detașat. Cred că, dacă va munci și va fi serioasă la antremanente, Denisa poate ajunge o atletă bună atât la nivel național, cât și internațional. Aş vrea să le mulţumesc şi celor care sunt în spatele muncii noastre, celor care ne finanţează, Primăria municipiului Vatra Dornei şi Consiliul Local”, a declarat profesorul antrenor Cristian Prâsneac.

Pe 4 Aprilie  atleţii de la CSM Dorna Vatra Dornei vor lua startul la Timișoara, la finalele pe ţară ale Campionatului Naţional 10 kilometri soșea, pe 10 Aprilie la Botoșani, la Campionatul Național de cros Juniori 2,3 și Copii 1 și 2, iar pe 11 Aprilie la Câmpulung Moldovenesc va avea loc Concursul Național de criteriu de selecție pentru Campionatul European și Balcanic de alergare montanaă  unde antrenorul dornean speră la vreo 6 medalii, dar și la o calificare la Campionatele European și Balcanic.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.