Echipa naţională de juniori 1 a României a participat la Concursul Triunghiularul Cipru – Israel – România, destinat categorie Juniori, care s-a desfăşurat la Limassol – Cipru.
Din lotul „tricolor”, care a cuprins 30 de atleți, au făcut parte mai mulți sportivi legitimați la CSM Dorna Vatra-Dornei care au reușit să se remarce. Este vorba despre Costiuc Claudia Ionela, care a ocupat locul 1 în proba de 800 metri, Ihnatiuc Andrei, sportiv legitimat la CSȘ Rădăuți – CSM Dorna Vatra-Dornei, care a ocupat locul 1 în proba de 3000 metri, și mezinul echipei, Prâsneac Alexandru, care a ocupat locul 2 în proba de 800 metri.
„Sunt încântat de evoluția Claudiei Costiuc care a reconfirmat baremul pentru Campionatul European U 18 Ierusalim – Israel, dar și de Alexandru, care a făcut o cursă curajoasă cu cel care are cel mai bun timp de până acum.
Transmit mulțumiri celor din conducerea clubului CSM Dorna Vatra-Dornei, dar și sponsorului Apa Bucovina”, a declarat antrenorul CSM Dorna, prof. Cristian Prâsneac.
Potrivit acestuia, sportivii dorneni vor participa la mai multe competiții în viitorul apropiat. Astfel, Alexandru Prâsneac va lua parte la Grand Prix Viena-Austria în proba de 800 metri, pe 14 mai 2022; Iluca Valentin-Sorin și Costin Ciprian, sportiv cu dubla legitimare CSȘ Rădăuți-CSM Dorna Vatra-Dornei, vor lua parte la Campionatul Balcanic de Alergare Montană Cămpulung – Moldovenesc, pe 14 mai 2022, iar Costiuc Claudia-Ionela va participa la  Gimnaziada Mondială Normandy  Caen – Franța, în proba 800 metri, în perioada 14-22 mai 2022.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.