În week-end, la Câmpulung Moldovenesc, a avut loc Campionatul Național de Alergare Montană, unde sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei au adus acasă, la Vatra Dornei, numeroase medalii și titlurile  de Campion Național și Vicecampioni Naționali. Andrei Ihnatiuc, sportiv legitimat la CSȘ Radauți și CSM Dorna Vatra-Dornei, a obținut duminică titlul de Campion Național la alergare montană în proba de 6 kilometri categoria juniori 1, Medalia de vicecampion național fiind obținută tot de dorneni la aceași categorie de vârstă, dar cu echipa (Ihnatiuc Andrei, Kore Robert-Petru, Moroșan Mihai-Alexandru și Iluca Valentin-Sorin).
Tot la Câmpulung Moldovenesc s-a deșfasurat și Cupa Rarăul unde sportivii dorneni au obținut alte  medalii. La categoria open Costiuc Claudia-Ionela a obținut aurul, la categoria juniori 3 sportivul Prâsneac Alexandru a obținut aur, argintul fiind obținut de Bobea Petru. Totodată, o medalie de aur a obținut și Colibaba Corina, la categoria copii 1, în timp ce o medalie de argint a obținut și sportivul Colibaba Lucas, la categoria princhidel.
„Sunt încăntat de aceste medalii și aș vrea să îi felicit pe sportivii mei. De asemenea, aș vrea să mulțumesc și celor care ne sprijină mereu, respectiv Primăria și Consiliul Local Vatra-Dornei, Aqua Carpatica, Lordinu Vatra-Dornei și Hotel Silva Vatra-Dornei”, a  declarat prof. Cristian Prâsneac, antrenorul CSM Dorna Vatra Dornei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.