Localitatea Kraljevo, din Serbia, a  găzduiet, în acest week-end, a 18-a ediție a Campionatului Balcanic de Juniori U18 (Balkan Athletics U18 Championships 2021), un important concurs de atletism inclus în calendarul competițional internațional al anului 2021. Competiția este adresată atleților din categoria Juniori 2 (Under 18) din state precum Austria ,Slovenia ,Bulgaria, Grecia, Croația, Serbia, România, Republica Moldova, Turcia, Armenia, Ucraina, Azerbaijan, Kosovo, Georgia ,Bosnia și Herzegovina, Cipru, Israel, Muntenegro . 
La finalul competiției sportivii dornenii au reușit rezultate răsunatoare: Claudia Ionela Costiuc a obținut medalia de argint în proba de 800 metri, o alta medalie a obținut Pop Adelin, sportiv legitimat la CSȘ Hunedoara dublă legitimare cu CSM Dorna Vatra-Dornei, respectiv medalia de aur în proba de 800 metri. Pe poziția a șasea în proba de 400 metri a sosit sportivul dornean Covasneanu George David.
„Sunt foarte încântat de evoluția sportivei mele în acest concurs, Claudia a participat în luna iulie la Campionatul European U 20 Tallinn -Estonia. În acea competiție s-a acidentat, iar șefa delegației nu a m-a anunțat nici în timpul competiției, nici când a ajuns în țară. La întoarcerea ei în țară, împreună cu clubul, am luptat ca sportiva șă poată să intre din nou în circuit.
Aș vrea să mulțumesc și celor care ne-au sprijinit la acestă deplasare, respectiv Primaria și Consiliul Local Vatra-Dornei, Aqua Carpatica, Hotel Silva Vatra-Dornei și Soriterm Vatra-Dornei”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.