În perioada 3-4 decembrie, la Bacău a avut loc „Cupa 1 Decembrie”, competiție destinată juniorilor 1,2 și 3. Evenimentul, organizat de Direcția Județeană de Sport și Tineret Bacău și Asociația Județeană de Atletism Bacău, a adunat în acest an 368 de sportivi de la 43 de cluburi (185 de fete și 183 de băieți).

Concursul s-a desfășurat în doua reuniuni: sâmbătă dupa-amiază și duminică dimineață. Sportivii de la CSM  Dorna Vatra-Dornei, club ce este sprijinit de Primăria municipiului Vatra-Dornei, au urcat pe podium prin Mihaescu Claudiu Daniel, care a câștigat probele de 800 și 1.500 metri. Surpriza delegației dornene a fost Miron Alexandru, care s-a clasat pe locul 1 în proba de 3.000 metri. Totodată, sportivul a obținut și medalia de argint în proba de 1.500 metri.

csm-dorna-vatra-dornei-club-sprijinit-de-primaria-municipiului-vatra-dornei

Prâsneac Cristian, antrenor la CSM  Dorna Vatra-Dornei, s-a arătat bucuros de rezultatele sportivilor dorneni.

„Cel mai greu examen pentru clubul nostru mic vine în ziua alegerilor parlamentare, unde sportivul dornean Andrei Dorin Rusu participă la Campionatul European de cros ce are loc în Sardinia, Italia, în localitatea Chia. Andrei Dorin Rusu are un obiectiv îndrăzneț: clasarea în primii 8 sportivi. De asemenea, tot la sfârșitul săptămânii vitoare, la Bucuresti, se organizează „Cupa de iarnă ” în sală. La eveniment va fi prezent Miron Alexandru care va participa în probele de 1.500 și 800 metri, Bularda Gabriel în probele de 1.500 și 3.000 metri și Mihaescu Claudiu Daniel care va concura în proba de 800 metri”, a declarat Cristian Prâsneac, antrenorul sportivilor de la CSM Dorna Vatra Dornei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.