Sâmbătă,  6 octombrie, a avut loc cea de-a XIV-a ediţie a Concursului interjudeţean de cros pentru copii, juniori şi veterani Trofeul „Ella Kovacs”, la Luduș.

CSM Dorna Vatra-Dornei, club sprijinit de Primăria  Municipiului Vatra-Dornei, a participat la această competiție cu sportivii de la secția atletism. La finalul concursului sportivii dorneni s-au întors cu numeroase medalii.
La categoria copii 1, în proba de 1500 metri a câștigat detașat sportivul Prâsneac Alexandru, la categoria copile 1 pe locul 1 a sosit sportiva dorneancă Costiuc Claudia-Ionela. În proba de 1500 metri, la categoria copii 2 un alt dornean, Capră Andrei, a urcat pe cea mai înaltă treaptaă a podiumului. În proba de 1500 metri  la copile 2, pe locul 3 a sosit dorneanca Kore Denisa, iar o altă medalie de bronz a fost obținută de sportivul dornean Pop Iulian în proba de 3000 metri.
Sunt încântat de evoluția sportivilor mei care pentru că se vede rolul muncii lor. În fiecare zi, la antrenamente, îi văd că sunt niște copii foarte buni. Cred că vor fi o generație de excepție, iar printre cei mai buni atleți din România pentru categoria lor aș vrea să îi menționez pe Costiuc Claudia Ionela și Prâsneac Alexandru”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.