Sâmbătă, 30 martie 2019, la Botoșani, a avut loc Campionatul Național de cros, categoriile juniori 2, 3 și copii. La această competiție a luat startul și sportivul Prâsneac Alexandru,  legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei,  club finanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Vatra Dornei, obținând noi rezultate notabile.

La finalul competiției, sportivul dornean s-a impus în proba de 2000 metri, categoria copii 1, la finalul competiției acesta câștigând  titlul de  Campion Național. Tot la această competiție sportivii dorneni au fost aproape de o medalie la categoria junioare 3, în proba de  3000 metri, Costiuc Claudia-Ionela sosind pe locul 4 și tot pe locul 4 sosind echipa de băieţi de juniori 3 compusă din Kore Robert-Petru, Pop Adelin, Huțanu Ionuț, Ştefan Candrea și Virgil Todașcă, în proba de 4 kilometri.

„Mă mulțumește evoluția sportivilor  mei la acest Campionat Național și îmi pun toată încrederea  că pot realiza performanțe și mai mari! Sunt mândru de Alexandru Prâsneac, atât ca antrenor, cât și ca tată, pentru că și săptămâna trecută a cucerit două titluri de Campion Național. Aș vrea să mulţumesc și sponsorului personal al lui Prâsneac Alexandru, Black-Hill Vatra-Dornei”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.