Cel mai important eveniment intern al sezonului indoor, etapa finală a Campionatelor Naţionale rezervate seniorilor şi tineretului, se desfășoară în acest weekend, iar elita atletismului românesc este prezentă la eveniment. Concursul are loc la sala din cadrul Complexului Sportiv Naţional ”Lia Manoliu” din Bucureşti în perioada 3-4 februarie.
La acestă competiție a luat startul și sportivul dornean Andrei Dorin Rusu legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei club structurat de Primaria Municipiului și Consiul Local Vatra-Dornei în proba de 1500 metri unde la finalul competiție sportivul dornean s-a impus la categoria Seniori dar și la Tineret cu timpul de 3 minute 48 de secunde și 86 sutimi.

Sunt încântat de acest rezultat care a fost și criteriul de calificare pentru Campionatul Balcanic de Seniori care are loc pe 17 februarie la Istanbul -Turcia. Andrei a condus cursa cap coadă fără emoți și la finalul cursei am reușit două Titluri de Campion Național la Seniori și Tineret. Aș vrea să mulțumesc și sponsorii care îl sprijină pe Andrei Dorin de a face marea performanță  AquaCarpatica, West Oximoron Vatra-Dornei, Coloana Center Vatra-Dornei,Vila Iulia Vatra-Dornei și nu în ultimul rând Casa Bucovineană din Vatra Dornei”, a precizat antrenorul dornean Prasneac Cristian.

Andrei Dorin Rusu a reuşit astazi sa castige proba de 1500 metri la Campionatul Național de Seniori şi Tineret desfasurat la Bucureşti

Andrei Dorin Rusu a reuşit să câștige probă de 1500 metri la Campionatul Național de Seniori şi Tineret desfasurat la Bucureşti

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.