Sâmbătă 25 februarie, în localitatea Belgrad din Serbia, a avut loc Campionatul Balcanic de Seniori la care a participat şi sportivul dornean Rusu Dorin Andrei de la CSM Dorna, club structurat de Primăria municipiului Vatra Dornei.

În proba de 1.500 de metri sportivul dornean, fiind junior 1, a reuşit să sosească al patrulea,  şi să realizeze recordul naţional în proba de 1.500 metri Indoor de juniori 1 cu timpul de 3m48s,13.

„Mă bucură acest record naţional care vine după ce, în data 12 februarie, sportivul Andrei Dorin Rusu a ieşit Campion Balcanic de juniori 1 în Istanbul-Turcia şi în zilele de 17-18 februarie, la Bucureşti, a ieşit Campion naţional de Seniori şi Tineret, în probele de 1.500 şi 3.000 metri. Acum a reuşit să obțină acest record naţional și mă bucură aceste rezultate, mai ales că noi, la Vatra Dornei, nu avem sală de atletism sau stadion cu pistă de atletism”, a declarat, la finalul competiției, antrenorul CSM Dorna, Cristian Prâsneac.
Următoarea competiție la care va participa sportivul dornean este Campionatul Mondial de Cros, care va avea loc pe 26 martie, în Kampala – Uganda.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.