Fostul senator PNL, Sorin Roșca Stănescu, a transmis, prin intermediul unui editorial, o serie de mesaje și previziuni extrem de dure la adresa adversarului său politic, Traian Băsescu, despre care precizează că „nu va reuși să își salveze pielea având în vedere numărul de infracțiuni de care este suspectat”.

Viitorul politic, dar și libertatea personală a lui Traian Băsescu sunt, conform lui SRS, în pericol după alegerile prezidențiale din acest.

„Este un război total. În plină desfășurare. De fapt, finalul lui. Acum purtat din buncăr. Evident, mă refer la Traian Băsescu. Și la ultimele zile. Pentru că numărătoarea inversă este implacabilă. A ales să se bată cu toată lumea. (…)

Mai nou însă, și astfel a dispărut și ultimul cerc, Traian Băsescu a intrat într-un conflict frontal până și cu serviciile secrete. Cu acea comunitate pe care el a creat-o tocmai pentru a concentra puterea informației la Cotroceni. Singura excepție rămânând, până una alta, Serviciul de Protecție și Pază. Care, așa cum scriam în urmă cu un an, va fi ultimul său bastion”, precizează jurnalistul Sorin Roșca Stănescu într-un editorial intitulat „Războiul din buncăr”.

„Cât va mai dura acest război știm. Va mai dura până la 22 decembrie. După care, steagul de la Cotroceni va fi preluat de altcineva. Traian Băsescu va pleca într-o direcție necunoscută. La propriu și la figurat. În urma sa, însă, ani de zile, vor rămâne mine antipersonale. Care, din când în când, vor exploda. Și vor produce victime.

Acest război dezlănțuit, dintr-un amărât de buncăr de la Cotroceni, are un unic scop. Traian Băsescu încearcă să-și salveze pielea. Nu poate reuși acest lucru, având în vedere nenumăratele infracțiuni de care este suspectat, multe dintre ele deja documentate, decât dacă va reuși să-și negocieze libertatea cu viitorii stăpâni ai României”, mai explică SRS.

De asemenea, jurnalistul, în concluzia editorialului, prevede că Traian Băsescu va pierde acest război declanșat.

„Pentru asta trebuie să provoace suficiente distrugeri pentru a demonstra că își rezervă, și în viitor, capacitatea de a-și transforma informațiile în victime. Pe de o parte.

Pe de altă parte, are nevoie ca partidul său, PMP, să obțină un număr cât de cât semnificativ de voturi. Pentru că numai astfel va putea deveni un vehicul politic. Eu unul pun pariu că pierde. Că războiul său se va sfârși rău pentru el și bine pentru ceilalți. Dar va dura mai mult decât schimbarea ștafetei de sub steaguri”, conchide Sorin Roșca Stănescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.