Subprefectul județului Suceava, Silvia Boliacu, a copiat multe dintre trăsăturile fostului ei lider, Ștefan Alexandru Băișanu, însă nu a preluat unele frumoase, ci pe cele mai urâte și demne de dispreț. În fruntea listei se află aroganța, fiind urmată de nesimțire, întrucât subprefectul, deși este „o doamnă”, nu este în stare să poarte un dialog cu mass-media, procedând asemeni lui Băișanu: închide telefonul în nas când nu îi convine întrebarea.

Contactată telefonic luni, 23 septembrie, pentru  a fi întrebată cum comentează declarațiile liderului ALDE Suceava, conform cărora aceasta ar fi un subprefect asumat de PSD și nu de ALDE, Boliacu a închis telefonul în nas.

Trebuie precizat că Silvia Boliacu este subprefect al județului de mai bine de doi ani, însă pe durata acestui mandat neremarcându-se cu nimic, în afară de unele practici specifice persoanelor duplicitare.

Reamintim că într-o conferință de presă, președintele interimar al ALDE Suceava, Ovidiu Milici, s-a dezis de Silvia Boliacu, susținând că menținerea ei în funcția de subprefect nu a fost făcută cu ajutorul și acordul ALDE, ci cu cele ale PSD.

„Recunoaștem, Silvia Boliacu a fost numită în funcția de subprefect cu sprijinul total și necondiționat al ALDE Suceava. Domnia sa a îndeplinit această funcție până săptămâna trecută când, odată cu retragerea ALDE de la guvernare cei de la PSD prin HG au schimbat-o, schimbarea fiind consfințită prin nominalizarea unui domn de la PSD”, a spus Ovidiu Milici în conferința de presă.

Președintele interimar al ALDE Suceava, a precizat că ceea ce i-a nedumerit pe toți din partid, în funcție cu președintele Tăriceanu, a fost afirmația senatorului Ioan Stan care spune că a făcut demersuri la premierul Dăncilă pentru menținerea Silviei Boliacu în funcție ca membru ALDE.

În ceea ce-l privește pe soțul subprefectului, adică pe directorul Casei de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, liderul ALDE Suceava, Ovidiu Milici a precizat că acesta nu a mai participat la ședința Biroului Județean de sâmbătă, însă nu a fost o surpriză, întrucât există înregistrări video cu Boliacu strângând semnături pentru candidatura Vioricăi Dăncilă la președinția României.

„A avut o determinare și o energie extraordinare să stângă semnături pentru candidatul la președinția României, Viorica Dăncilă”, a sconchis Ovidiu Milici.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.