Până acum trebuia să sunăm de fiecare dată când ne doream să ajungem pe scaunul unui salon pentru o transformare a look-ului. De multe ori stiliștii pe care-i cunoșteam nu aveau timp să ne primească nici măcar în tot decursul săptămânii, darămite în acea zi sau chiar următoarea. Trebuia să așteptăm destul de mult până erau disponibili, iar până la urmă renunțai la a căuta alții fiindcă era deja obositor. Astfel te complăceai și mergeai la salon în funcție de timpul lor, nu al tău. Dar acum lucrurile s-au schimbat de când a apărut Stailer, iar mai jos veți afla de ce.

 

O schimbare benefică, care poate nimeni n-a realizat că este necesară

 

Platforma de programări online la salon este complet gratuită și se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Accesând pagina principală a site-ului www.stailer.ro, clienții sunt întâmpinați de niște filtre ce îi ajută să găsească lista disponibilităților din oraș. Extrem de simplu și rapid, în doar câteva minute după ce vizualizați lista stiliștilor liberi, obțineți programarea dorită. Platforma se adresează locuitorilor din Iași, Cluj, Oradea, Timișoara și București, însă se pare că sunt planuri de extindere datorită utilității de care a dat dovadă.

Însă chiar și vizitatorii acestor orașe cu siguranță vor avea nevoie vreodată de o programare pentru un eveniment special și nu vor ști de unde să înceapă. Fiindcă nu cunoașteți zonele și nici persoane care să vă recomande ceva anume, Stailer este un bun start pentru a vă forma singuri o părere despre saloanele disponibile din zonă, în ziua cu pricina. Aflați din platformă prețurile serviciilor, locația Google Maps ca nu cumva să vă pierdeți pe străzi lăturalnice, recenzii ale altor clienți și poze ale altor lucrări. De acolo decizia vă aparține, în baza cerințelor pe care le aveți. Unul dintre cele mai apreciate saloane din Cluj, dacă sunteți în trecere pe acolo, este salonul Vestige. Dacă vreți să aveți parte de servicii oferite la salon Vestige, cu siguranță nu veți fi dezamăgiți.

 

Contul creat pe Stailer – extra beneficii

 

Puteți face o programare rapidă și fără cont, însă ideal ar fi să vă faceți unul, fiindcă este în avantajul vostru. Contul vă permite să accesați agena virtuală oferită de platformă, unde puteți gestiona programările oricând, la orice oră din zi și din noapte. Dacă în toiul nopții aflați că ziua următoare vi se schimbă planurile și nu mai puteți ajunge la salon, pur și simplu intrați în cont și anulați de acolo programarea. Nu trebuie să dați vreun telefon sau să vă scuzați și nici nu vi se percepe vreo taxă de anulare.

Într-o singură săptămână aveți posibilitatea de a vă face o transformare corporală completă, spre deosebire de metoda clasică a telefonatului și așteptatului după disponibilitatea stiliștilor. Dacă aveți cel puțin o oră disponibilă zilnic și infinit mai puțin timp de a vă face o programare la unul din saloanele de infrumusetare din Cluj, rezolvați toate cele necesare mult mai rapid.

Este cazul să aflați și voi cum este să vă programați online la un salon. Stailer a fost conceput doar să vă ajute, niciodată să vă încurce. Pentru alte detalii puteți scrie la support@stailer.ro.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.