Așa cum ne-a obișnuit deja, Cinema City încântă sucevenii cu filme de renume, de calitate, iar „Star Wars”, cel mai aşteptat film al anului, vine pe 18 decembrie la Cinema City de la Iulius Mall Suceava și va putea fi vizionat cu o jumătate de zi înainte de SUA.

În America de Nord, noul film din seria „Războiul stelelor” ar putea obţine încasări de peste 100 de milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii şi încasări totale de peste două miliarde de dolari pe plan mondial, potrivit estimărilor formulate de compania de cercetări de piaţă Rentrak.

Biletele pentru celebrul film s-au pus deja în vânzare și pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, dar şi online, accesând www.cinemacity.ro.

„Încă din primul weekend de la deschidere, bucovinenii ne-au impresionat venind într-un număr mare la cinema. Ştim cât de aşteptat a fost acest cinematograf şi suntem mândri să încheiem anul cu deschiderea Cinema City de la Suceava, păstrând standardele înalte de calitate caracteristice oricărui alt cinematograf din România sau de peste hotare. De acum, locuitorii din Suceava şi din regiune vor beneficia de experienţe cinematografice speciale şi se vor bucura de cele mai noi şi mai variate filme, precum şi de blockbustere internaţionale spectaculose. Printre cele mai aşteptate filme proiectate la sfârşit de an se numără «Spectre», cel de-al 24-lea film din seria James Bond, care a avut premiera pe 6 noiembrie și cu care am deschis și cinematograful din Iulius Mall Suceava, continuând în perioada următoare cu «Jocurile Foamei: Revolta – Partea a 2-a» şi «Star Wars: Trezirea Forţei», pentru care biletele s-au pus deja în vânzare în reţeaua Cinema City”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager al Cinema City România.

Preţuri la Cinema City din Iulius Mall Suceava

Preţurile biletelor pentru filmele 2D sunt de 16,5 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00 şi 18,5 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 18 lei, iar după această oră preţul este de 20 lei.

 

Preţurile biletelor pentru filmele 3D sunt de 18,5 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, şi 20,5 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 20,5 lei, iar după această oră preţul este de 22,5 lei. Aceste preţuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra şi refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 3 lei.

Preţurile reduse pentru filmele 2D pentru elevi, studenţi şi pensionari, sunt: de luni până joi 14,5 lei, iar de vineri până duminică preţul este de 15,5 lei, înainte de ora 17.00 şi de 16,5 lei, după ora 17.00.

 

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.