„Suntem a 3-a Grădiniță cu program prelungit la nivel de județ, din mediul rural, care a fost acreditată și sperăm să nu rămână singura din comuna noastră dragă! Autorizarea și acreditarea grădiniței implică inspecții în cadrul cărora instituția abilitată de lege – Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar – ARACIP, verifică respectarea legii cu privire la: – siguranța și sănătatea copiilor – autorizațiile sanitare și de securitate la incediu fiind obligatorii; – resursa umană – existența și calificarea personalului; – planificarea și desfășurarea procesului de educație; – condițiile materiale – dotarea cu mobilier, echipamente și materiale. Venim în sprijinul părinților, oferindu-le oportunitatea de a-și lăsa copiii într-un mediu sigur ce vizează dezvoltarea fizică, cognitivă, socio-emoțională a minorilor, sub supravegherea și în compania celui mai specializat personal. Vă așteptăm la înscrieri pentru o dezvoltare liberă și armonioasă a personalității copilului dumneavoastră, sprijinind formarea creativă a acestuia, cât și capacitatea de a interacționa cu alți copii, pentru a dobândi cunoștințe, deprinderi, atitudini și conduite noi”, a transmis primarul localității, Eduard Dziminschi.

2 Responses

 1. mioara

  Foarte bine ca s-a făcut. E nevoie si de personal pregătit si mai ales cu experienta. Si de hrana proaspata si atent pregătita.
  In alta ordine de idei, nu știu cine i-a scris discursul primarului, dar…, sunt totuși cuvinte prea mari atribuite unui un caracter atat de mic.
  Va rog frumos, pt. cine îi mai scrie discursuri pe. viitor, explicatii domnului ce inseamna dezvoltare cognitiva, deprinderi, atitudini si conduite noi. Ca de conduitele lui, vechi si huliganice, ne-am cam saturat.
  Primul inscris la această grădinița ar trebui sa fie chiar dl. primar, repetent la cei 7 ani de acasa, din păcate.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.