Trei maşini au fost sparte în municipiul Suceava. Faptele s-au întâmplat noaptea trecută iar hoţii au furat tot ce au găsit în interior.

Prima spargere a fost constatată de către poliţişti după  ce în jurul orei 9:00 Alexandru B. a reclamat faptul că i s-a spart geamul de la autoutiilitară care era parcată pe strada Victoriei. Maşina era proprietatea unei societăţi comerciale iar din interior au fost furate bunuri în valoare de 600 lei.

A doua maşină, tot o autoutilitară parcată pe strada Ilie Ilaşcu, a fost spartă, iar din interior a fost sustrasă o staţie emisie recepţie. Din cercetările efectuate de echipa operativă s-a constatat că autoturismul aparţine reclamantului iar geamul portierei dreapta este spart şi din interior, de sub bord se reclamă furtul unei staţii de emisie recepţie în valoare de 800 lei.

Serviciul ,,S.N.U.A.U 112’’ a fost sesizat de către Dumitru S. care a sesizat  faptul că pe strada Academician Vasile Grecu, la ieşirea din municipiul Suceava, sunt două autoturisme care au geamurile portierelor dreapta faţă sparte.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că la ieşirea din municipiul Suceava, spre comuna Şcheia, pe strada Academician Vasile Grecu, pe partea dreaptă, la marginea pădurii au fost găsite parcate două autoturisme, ambele având geamurile portierelor dreapta faţă sparte, torpedourile deschise şi lucrurile din interiorul acestuia răvăşite.

Dintr-un autoturism, din torpedou se reclamă lipsa unui portofel în care se aflau bonuri de combustibil în valoare de 400 lei, documente personale ale lui S. Dumitru, precum şi o borsetă în care se afla certificatul de înmatriculare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.