Aşa cum au stabilit alegerile desfăşurate sâmbătă la nivelul filialei PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu este indubitabil călare peste destinele acestei organizaţii pentru încă un mandat. Trecând cu uşurinţă peste opoziţia aripii Ursaciuc, deputatul Băişanu s-a impus clar, câştigând două treimi din voturile exprimate, demonstrând încă o dată susţinerea de care se bucură din partea […]

Aşa cum au stabilit alegerile desfăşurate sâmbătă la nivelul filialei PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu este indubitabil călare peste destinele acestei organizaţii pentru încă un mandat.

Trecând cu uşurinţă peste opoziţia aripii Ursaciuc, deputatul Băişanu s-a impus clar, câştigând două treimi din voturile exprimate, demonstrând încă o dată susţinerea de care se bucură din partea colegilor de partid.

Bun organizator, vorbitor talentat şi carismatic, Alexandru Băişanu a ştiut să îşi atragă suportul delegaţilor, iar evenimentul s-a desfăşurat destul de fluent, fără rumoare în sală și fără frământări prea mari, chiar și după retragerea din cursa alegerilor a primarului de Siret, Adrian Popoiu.

Noul mandat acordat deputatului Băişanu denotă cu claritate dorinţa organizației de la Suceava de a continua pe actuala linie de acţiune a acestuia, fiind și o dovadă a încrederii în metodele sale.

Pentru realegerea sa în funtea PNL, precum şi pentru întreaga sa activitate parlamentară, redacţia SuceavaLIVE convinsă de organizația PNL Suceava, îl desemnează pe Ștefan Alexandru Băişanu, CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor.

Redacția întreabă: Mulțămit?

Sucevenii, în cor, zic: Să fie primit!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.