Având în vedere că anul 2015 tocmai s-a încheiat, Serviciul de Urmărie și Executare Silită din cadrul Direcției de buget, contabilitate și fiscalitate a Primăriei municipiului Suceava, a emis înștiințări de poprire pentru mai multe persoane fizice și juridice, cu debite provenind din amenzi contravenționale.

Astfel, cei care nu și-au achitat amenzile în anii trecuți, anul acesta vor trebui să le achite, silit.

Lista nu este deloc scurtă, și nu ocolește nume cunoscute ale scenei politice sucevene. În total, Primăria Suceava  trebuie să obțină din popririle pe sumele datorate nu mai puțin de 1,3 milioane de lei,  sumă deloc de neglijat, având în vedere că Suceava va avea anul acesta destule proiecte în derulare.

Astfel, sumele cele mai mici abia depășesc  suma de 100 de lei, însă toul primelor 5 sume poprite sunt cu siguranță memorabile.

Pe locul 5 nu se află nimeni altcineva decât fostul președinte PNL Suceava, actual deputat, Ștefan Alexandru Băișanu care datorează aproape 7.000 de lei către primărie.

Este urmat îndeaproape de un alt domn, care datorează 7.151, 5 lei din amenzi contravenționale, și de o sumă de 7.400 de lei, de la un alt domn care a uitat că a încasat amenzi de toată frumusețea. Fruntașii amendați au sume piperate ce trec de 15.000 de lei fiecare, locul 3, suma de 18.342 de lei, locul 2, 20.000 datorați de o femeie, și locul 1, campionul amenzilor cu o valoare de nu mai puțin de 45,726 lei.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.