Omul de afaceri Ștefan Mandachi spune, după ce Poliția a anunțat că a întrerupt o nuntă la care luau parte circa 170 de oameni, în localul hotelului său, că el deține 70 de restaurante și că nu se poate „teleporta” în toate, iar „dacă se demonstrează că managementul a încălcat legea, va fi demisă toată echipa, fără nicio excepție”.

El mai afirmă că încă de acum un an a dat o dispoziție specială, nenegociabilă, de a nu fi încălcată nicio măsură anti-COVID.

El mai spune că restaurantul era ocupat la 26% din capacitate, cu respecterarea distanțelor legale.

 

Ce a scris omul de afaceri pe Facebook:
  • „1. Dețin 70 restaurante. Nici să fiu SUPERMAN nu mă pot teleporta în toate în aceeași zi. Este logic că la un asemenea nivel să deleg managementul. De pildă, astăzi eram în drum spre Olanda.
  • 2. Încă de acum 12 luni, am dat o DISPOZIȚIE SPECIALĂ, NENEGOCIABILĂ, ABSOLUTĂ: nu încălcați nicio prevedere legală anti-covid19 și așteptați AVIZUL ȘI SEMNĂTURA AVOCATULUI! Din pricina acestei reguli stricte, echipele mele au refuzat SUTE DE EVENIMENTE. SUTE, fără să stau la negociere cu vreun client. Răspunsul este clasic: în toate saloanelele companiei nu se organizează evenimente! PUNCT.
  • 3. Întrucât toate afacerile mele au fost afectate masiv din pricina Covid19, de la începutul pandemiei și până la prezenta postare am făcut toate demersurile care m-am transformat într-un susținător înrăit al tuturor formelor de luptă împotriva Covid19. Pe hotelurile și restaurantele mele scrie clar: NU INTRI FĂRĂ MASCĂ și fără respectarea draconică a tuturor măsurilor de protecție! Ba chiar oferim și premii salariaților care respectă măsurile anti-covid.
  • 4. Ce măsuri iau dacă se încalcă regula? Foarte simplu, CA ȘI ÎN CAZUL DE FAȚĂ: dacă se demonstrează că au încălcat legea, VA FI DEMISĂ ÎNTREAGA ECHIPĂ FĂRĂ NICIO EXCEPȚIE. Așa că răspunsul meu este limpede și nu voi accepta nicio scuză, pretext sau explicație injustă: vor fi demiși toți cei responsabili: vâzări, management, operațional, juridic.
  • 5. Hotelul are 3 restaurante, care trebuiesc ținute deschise conform legii pentru a putea servi clienții. Așa cum au constatat și organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respecterarea distanțelor legale. Când voi ajunge la Suceava, pot pune la dispoziția tuturor imaginile, întrucât sunt în spațiu public. Din imagini veți putea observa singuri, cu ușurință că: nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare”.

3 Responses

  1. Mugur_Ciumică

    #Șî_tu,Brutus,cum poți să fii atât de prost încât să crezi că faci pertractări (petreceri,nunți,cf. savant Gâză…) de 150 de persoane? Iaca,i-ai pus pe cinstiții #Șî_ei nuntași să dea darul sub formă de amenzi,ca să le stea în gât sarmaua iar cinstiții miri să rămână doar cu cununia civilă consumată și cu nunta in ilegalitate…#Șî_eu zic să te mai duci să te sfătuiești cu Flutur pentru al doilea metru de autostradă,eventual primul metru de drum expres,iți spune el ce a cerut de la guvernul meu și de la pretenul Cseke Attila…Dar și ce a obținut,că văd că e foarte multă timiditate in presă,să nu-i cadă vopseaua de pe ițari și de pe cureauă,cum zice ardeleanul.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.