Ștefan Mandachi îi răspunde jurnalistului Cornel Nistorescu, care într-un editorial publicat într-un ziar național, spune despre omul de afaceri sucevean că este un circar, un şaormist cu Porsche, „care a înfierbîntat publicul Rezist, plus o parte dintre fraierii de vîrsta a doua”.


„Unde a dispărut Ștefan Mandachi, cel cu sloganul moldovinesc şi cu Porsche de fudul? Mi se pare că ar fi trebuit să scoată capul, indiferent prin ce locuri a fost în vacanţă, indiferent cîţi cîini şi cîte alte animale a salvat pînă acum. (…) De ce a amuţit trompeta lui Ștefan Mandachi? Nu mai are Moldova nevoie de autostrăzi? S-au luminat toţi plăcintarii în materie de educaţie financiară? Și-a găsit o iubită şi a plecat în vacanţă sau pur şi simplu a fost cuprins de lehamite cînd a aflat că împotriva guvernului PNL şi a preşedintelui Klaus Iohannis trebuie să-şi ţină gura”, a scris Nistorescu.

În continuare, redăm integral răspunsul lui Ștefan Mandachi, publicat pe pagina sa de Facebook.

„Pentru că #șîeu m-am plicitsit de pozele mele de tip simpatic și de propriile cuvântări despre autostrăzi, antreprenori, (cunoașteți placa), mi-am propus ca în noul an s-o mai răresc cu facebook-ul, prilej cu care să mă mai detoxifiez de aerele de vedetă cu care m-am afumat în 2019. Eram tot mai optimist că mă apuc în tihnă de sală, când aflu că am apărut la gazetă, într-un editorial a lui cornel nistorescu.
Numitul mă terfelește bini di tăt. Nu mă cunoaște, nu i-am greșit, nu i-am făcut nimic, dar mă face cu ou și cu oțet sub gravele acuzații de: circar, plăcintar, cocalar de Dorobanți, badea Gheorghe, diversionist fudul cu Porsche, propagandist. După ce îi citești (în silă) ciorna, reții doar titlul absurd: Unde-a dispărut Mandachi? (nu-i rea întrebarea, #șîeu mă întreb câteodată : ))
Am spicuit inepțiile lui din ”articol”. E boring, vorba tinerilor din generația Emo. Pe cât de plictisitor, pe atât de prost scris, plin de repetiții și mâzgâlit cu contradicții bizare. Jur, pare scris de un om matol. În orice caz, poliția îi făcea dosar penal dacă-i punea fiola în timp ce-l scria. Fiind îndesate frazele cu japca în text, l-am dibuit pe hoțoman că l-a scris în grabă, pe ultima sută de metri, ca să-și ia banii pe articol sau ca să facă-content. Nu pune virgule, diacritice- una da, două ba, etc. Eu îi miros pe potlogarii ăștia superficiali, am nasul format. (pt. că #șîeu sunt superficial, nu de alta : )) Când îți faci tema la școală, înainte să înceapă ora, scrii lăbărțat, nervos, în grabă, ca să acoperi arii cât mai mari din pagină. Furi la cântar. Să pară că ai trudit.
Textul e plin de antagonisme ilogice, își contestă singur afirmațiile, apoi revine cu sofisme eșuate care se vor lecții de înțelepciune pentru posteritate. Mai întâi are o dilemă care-i frământă tâmpla ”unde a dispărut Mandachi…” după care două rânduri mai jos devine dezinteresat: ”nu mă preocupă personajul, nici opera lui de blogger”. (eu nu știam că am devenit blogger, dar de azi modific la profil). O bâjbâie șî el: e interesat de unul care nu-l interesează. O dă pe rațiune, apoi pe emoție. În primă fază, cică i-a plăcut ideea, dar apoi e circ. Încâlceală.
Pentru că i s-a năzărit că am absentat nemotivat din peisaj, face rapid socoteala: ”mi se pare că ar trebui să scoată capul, indiferent prin ce locuri a fost în vacanță, indiferent câți câini sau animale a salvat până acum”. Ce treabă are sula cu prefectura? Vacanțe, câini, animale, cap… Nu mai înțelegi nimic.
Aflu (cu eforturi mari) și motivul supărării: Cică nuș’ care ministru zice că n-ar mai fi bani pentru autostrăzi și pentru asta, eu trebuie să fac greva foamei, nelimitat, în semn de opoziție. Acum vreo două săptămâni (deci n-am dispărut) am dat un interviu pentru Adevărul: ”Dacă guvernul PNL nu face autostrăzi este anti-business.” Ba mai mult, în toate intervențiile mele am spus că nu mă interesează cine guvernează, să facă autostradă urgent! Trebuia să-i dau share lui nentu nistorescu? Cât despre animale, am salvat/sterilizat/donat într-un singur an, cât n-a făcut-o el în 71 ani (Mulți ani trăiască!). Dar și aici a improvizat textul, n-avea ce scrie.
Cât despre caracterizarea pe care mi-a inventat-o, merită o analiză pe text:
1. ”Cocalar”. Am recunoscut din prima că sunt ( ”Țăran de la Sfântu Ilie cu accent moldovenesc”). Mai trebuia să ne repete Cucornel? Dar de ce ”de Dorobanți”? Că nici nu știu unde-i pe hartă în Bucharest. Odată, am fost cu un grup de prieteni într-o cafenea. Mai apoi aveam să aflu (după vreo trei ore) că am servit ceaiul în epicentrul fițelor dă București. Le-am și zis entuziasmat: ”du-te bă, chiar eram în Dorobanți?”.
2. ”Fudul cu Porsche”. Nu mai sunt încrezut… apare modelul nou : ((((( Mai poți fi fudul când n-ai modelul cu facelift? : )))))) nistoresCucornel, că să mă ierți, facem așa: îți dau Porșanu’ la o faleză ca să-ți treacă de necaz. Vuuum, vuuum, 365 cai, benzină! Dar cu o condiție: să ai grijă de data asta, poate nu mai nenorocești pe viață o tânără (23 ani, fractură de bazin) și un tânăr (34 ani, hemoragie internă) așa cum ai făcut-o nu demult! Tribunalul te-a găsit vinovat ”că ai pus în pericol viața” când ai izbit doi nevinovați de pe o motocicletă cu ditamai bolidul tău BMW X5. Sau bemveu’ tău nu era de cocalar, dar Porsche e? Da, da, bmw-ul tău cu care i-ai rupt fetei splina. Și din care nu te-ai dat jos 40 minute până când a venit salvarea. Dacă-ți rupeai tu curu’ în locul tinerei fete pe care ai distrus-o, oare mai emiteai acum sentințe despre plăcintari, cocalari și autostrăzi?
3. ”circarul de Stefan Mandachi care a înfierbîntat publicul #Rezist, plus o parte dintre fraierii de vîrsta a doua”.
V-ați prins? Îl plagiază pe Dragnea. E fumată piesa cu circul. Rămâne cum v-am spus: efectiv omul e anti-talent. Știu asta de prin anii 90, când eram copil și stăteam cu familia la bloc. Aveam un singur televizor și ai mei se uitau la emisiuni politice. (De atunci nu mai scăpăm de el) N-avea nici umor, nici știință de carte, nici cultură, nici carismă, nici nimic. Toată casa aștepta să termine cât mai repede întrebarea, plicitisea și irita telespectatorii. Nu poți uita pe cineva care te plictisește cu forța. Dacă ar trebui să rezum ce-mi amintesc despre silosul ăsta, aș zice atât: se rățoia. Nimic mai mult. De vreo 25 ani, nu se mai satură să sfătuiască și să judece??? Nicio milisecundă nu m-am întrebat în 25 ani ”Unde a dispărut Nistorescu?” Pt. că omul e nimic mai mult decât un mediocru.
Toți ”fraierii” la care se referă, nu i-au făcut lui Mandachi galerie, ci s-au săturat să-și culeagă copiii în saci de pe șosele sau de pe la morgă din cauza clasei politice (PSD, PNL, PDL, & co), care ne-a condamnat să circulăm pe drumurile morții. Mulți nici n-au auzit de Mandachi, dar știu că ”unu de la Suceava cu un metru de autostradă” a făcut ceva concret. După capu’ lu’ Cucornel, cine se alătură ideii lui Mandachi (stai, că nu-i sigur că a fost ideea mea) e un fraer. Mai ales ăștia ”de vârsta a doua”. O spune unu’ de 71 de ani.
4. ”De ce a amuţit trompeta lui Stefan Mandachi? Nu mai are Moldova nevoie de autostrăzi? S-au luminat toţi plăcintarii în materie de educaţie financiară?”
Dacă voi înțelegeți construcția logică a celor trei propoziții și legătura dintre ele, eu mai fac doi metri de autostradă!
Și acum, pe bune: chiar eu eram problema în țara asta?
Nu i-ar fi amuțit și lui trompeta atunci când turna oamenii?
Am recunoscut mereu, ce mai la deal la vale: fără jurnaliștii care au amplificat major protestul meu pentru autostrăzi, eram un ilustru anonim. E de natura evidenței că presa m-a transformat substanțial ca personaj. Bine, n-am fost chiar un neica nimeni când am lansat protestul #șîeu (zeci de articole despre businessul meu, o mie de salariați, etc.), dar nici n-am câștigat aurul olimpic pentru România ca să merit vreo statuie. Probabil că s-a mai exagerat, dar de unde dracu să știu că ajung ”persoană publică” care tre’ să dea raportul când ”dispare” în vacanță?
Cred că cei mai mulți jurnaliști m-au propulsat și ajutat, e adevărat, dar nu au făcut-o pe nedrept. Au făcut-o în lumina conștiinței și crezului lor. Cu obiectivitate, nu ca pomană. Oamenii au susținut o cauză și atât. Așa că în numele respectului și recunoștinței pe care o port acestor jurnaliști (oameni) nu-i voi băga în aceeași oală cu turNistorescu, care nu numai că nu-și verifică știrea din trei surse (cum scrie la carte că face un jurnalist cu obraz), dar jignește o întreagă breaslă de oameni, care muncesc și cotizează impozite și pentru el, cetățeanul.
Și un exercițiu de imaginație la final, așa cum v-am obișnuit: imaginați-vă dacă ar fi făcut el, criticul nistoresCucornel, un metru de autostradă în 15 martie 2019? Să fi construit el un metru de autostradă în locul lui Mandachi. Câți ”fraieri” de vârsta întâi, a doua, a treia, a patra ar fi fost alături de el? Dădea lumea cu portocale-n el! Sau în cel mai bun caz, schimba canalul. Ba nu, dădea scroll”, a scris Ștefan Mandachi pe pagina sa de Facebook.

24 Responses

 1. Sana

  Bine zis Ştefane,
  În ciuda faptului că nu vom avea autostrăzi în curând, protestul #șîeu a atras atenţia şi asupra acestei părţi de ţară de care se pare că nimănui nu-i pasă. Dacă insistăm o să reuşim. #șîeu

  Răspunde
 2. Liliana

  Apreciez cele relatate de dumneavoastra,domnul Nistorescu si aveti intru totul dreptate atunci când spuneti ca “trompeta” Mandachi s-a oprit într-un mod inopinat !
  Are gura mare….ca toti trompetistii de casa…si prin mârlania sa,crede că totul i se cuvine…si ramane mirat,atunci când o parte din oameni nu este de acord cu acțiunea sa.Eu,cel puțin,l-am simțit fals… Ideea era buna,însă,nu este el persoana care trebuie sa fie nemulțumită.El este un îmbogățit,îmbogățit de toate aceste regimuri politice care s-au perindat la putere…Astăzi,cu averea facuta ar putea trăi foarte bine in America sau orice alta tara,normala,cu autostrazi daca asta își dorește !!!
  De unde,acestui “fudul” cu Porche Cayenne,de unde sa-i pese lui de oamenii de rand ? Si culmea…asa,dintr-o data !
  Am citit mai sus,cum se lauda el….de capacitatea si puterea motorului;ca-i pe benzina…Apoi,vorbea de
  salvat caței,pisici…animaluțe…El conștientizează cat poluiaza acea masina….cu un asemenea motor ?Cred ca nu !
  Bre,Mandachi…lasa-ne ! Nu mai tine prosteala ! Pana si domnul Nistorescu te-a facut de cacao)))
  Sa-ti fie rusine !

  Răspunde
  • Enache-Binder Liviu

   Liliana, existi cu adevarat sau esti un “alias”al lui nasturescu? Daca existi, atunci nu mai rata orele de luat pastilele, sau daca le ratezi, nu te mai apuca de scris.

   Răspunde
  • adhan

   Lilico,ești varză !…. Și nu de Bruxelles . Te-ai trezit și tu cu deștele pe clape azi ,că deh ,n-aveai ce face prin casă. Când îi face și tu vreun metru de autostradă – sau măcar vreun metru de balustradă separatoare – ai dreptul să deschizi gura . pân-atunci – mucles ! Auzi ,acolo ” Până și domnul Nistorescu te-a făcut de cacao …. ” ce să-ți spun tot m-ai electrocutat cu remarca asta !Ce păcat că Zuckemberg M. nu și-a prototipat mai bine invenția înainte de a o lăsa la liber pe mâna tuturor lowIQ-iștilor …

   Răspunde
   • RAVI

    “Istoricul Mădălin Hodor (foto), cercetător angajat al CNSAS, a publicat, în revista „22“, în data de 17 aprilie 2018, articolul intitulat „Ioan Aurel Pop, Cornel Nistorescu și Dorel Abraham, pe lista colaboratorilor Securității“, în care, conform unui tabel din arhiva fostei Securități, mai multe personalități apăreau ca fiind în legătură cu UM0225, brigada Antiemigrație.

    Această unitate militară funcționa în cadrul Centrului de Informații Externe, actualul SIE. “

  • ion vasile

   Liliana-matale nu esti secretara-nevasta (a-5-a) a folcloristului,Cornel ? Crezi ca intereseaza pe x-y sau z ce simti sau ce parere ai matale sau Nistorescu de Mandachi si de protestul respectiv ?Cand un raport al C.E. arata ca cele mai periculoase sosele din Europa au fost, in 2017, cele din tara noastra, potrivit datelor Comisiei Europene. Mai exact, la noi si-au pierdut viata in accidente rutiere, 98 de oameni dintr-un milion. Au fost mai multi morti in astfel de evenimente decat oriunde in Europa. Potrivit aceleiasi comisii in Suedia si M.Britanie sunt 27 decese la un milion,iar media U.E este de 49 decese in accidente la milionul de locuitori.Iar aceasta medie de 49 este urcata 3 tari -de noi, Bulgari si Croati altfel media in UE ar fi in jurul valorii de 35.Cind o sa-ti piara un frate,sora sau copil intr-un accident pe drumurile publice din cauza starii lor sa te gindesti la ce-ai scris si sustinut

   Răspunde
  • RAVI

   “Istoricul Mădălin Hodor (foto), cercetător angajat al CNSAS, a publicat, în revista „22“, în data de 17 aprilie 2018, articolul intitulat „Ioan Aurel Pop, Cornel Nistorescu și Dorel Abraham, pe lista colaboratorilor Securității“, în care, conform unui tabel din arhiva fostei Securități, mai multe personalități apăreau ca fiind în legătură cu UM0225, brigada Antiemigrație.

   Această unitate militară funcționa în cadrul Centrului de Informații Externe, actualul SIE. “

   Răspunde
  • Dan

   Stimată doamnă, spuneți despre Mandachi ca este un îmbogățit, de parcă asta ar fi un lucru negativ. Puterea unei țări stă in îmbogățiții ei, in capitaluri, nu în comentatori de o viață, jurnaliști ce își dau cu părerea fără să fi produs nimic toată viața. Nu înțeleg cum poate Nistorescu emite păreri, fără să fi muncit in viața asta ceva înafara analizelor. Cum poți sa devii mare analist fără să fi avut vreo realizare macar într-un domeniu? Mentalitatea Iliesciană ne-a format prin masmedia să îi urâm pe cei ce au tealizat ceva concret, fie ei si cu Porsche, și să îi iubim pe ăia care nu au facut nimic si se plimbă cu Dacia 1300.

   Răspunde
 3. POP RODICA

  FANARIOTII DE BUCURESTI AU DUS MOLDOVA SI ARDEALUL AICI UNDE SUNTEM ACUMA, LA SARACIE SI TEMBELIZARE !!!!!! EU ZIC A …AJUNGEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  R E G I O N A L I Z A R E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CAT MAI URGENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde
 4. Elena

  Liliana = poale lungi și minte scurtă sau perversă, de tipul mizeriilor poluante ca nistorescu, cristoiu, andronic, demni de lada de gunoi a jurnalismului!

  Răspunde
 5. Elena

  Bravo celor independenți și demni, și care iau atitudine, ca dl. Mandachi! Dumneavoastră sunteți salvarea României!

  Răspunde
 6. eugen

  Te inteleg fratele meu, dar mai dubleaza si tu, anual,metrul ala….asa ne alegem si noi cu peste 1000Km in plus prin 2040 !

  Răspunde
 7. RAVI

  “Istoricul Mădălin Hodor (foto), cercetător angajat al CNSAS, a publicat, în revista „22“, în data de 17 aprilie 2018, articolul intitulat „Ioan Aurel Pop, Cornel Nistorescu și Dorel Abraham, pe lista colaboratorilor Securității“, în care, conform unui tabel din arhiva fostei Securități, mai multe personalități apăreau ca fiind în legătură cu UM0225, brigada Antiemigrație.

  Această unitate militară funcționa în cadrul Centrului de Informații Externe, actualul SIE. “

  Răspunde
 8. raga

  nistorescu (cu „n” nu cu „N”), e doar o fosilă „comunistoidă”, mâncat pe interior de viermii invidiei pe un tânăr deștept, frumos și bogat….
  „Lucrurile” asta nu le-a avut și n-are cum să le mai aibă niciodată acest c. nistorescu.
  Neavând nici scop politic, nici mercantil, nici filozofic, nici vreun motiv bun… rămâne doar întrebarea, de ce a scris așa ceva?…Pentru că e un bătrân invidios, rău și acru.

  Răspunde
 9. Poli 21

  Felicitari domnului Mandachi pentru modul civilizat in care a reusit sa il puna la colt pe cel ce deschide lista colaboratorilor la Secu. Acest nistorescu a fost si va ramine o scursura a presei din Romania.

  Răspunde
 10. Magda

  Merita acest raspuns , ca multi se aciueaza pe la 3Antene si dau cu ,,clampa” ca sa pimeasca,,peschesul”

  Răspunde
 11. Moș_Kute

  O stafie bântuie Suceava:stafia autostrăzii de la Marea Baltică la Marea Neagră dar și a ideii de autostradă,in general,că văd că și „autostrada nordului” se va face,insă cum? Ea va incepe de la Satu Mare și,cândva,nu se știe când,va ajunge și la frontiera dintre Maramureș și Bucovina,poate prin 2059,toamna,ocazie cu care domnul Mandachi,un batrân senil și imbecil,aparență la care lucrează en gross și en detail de pe acuma,va mai construi cca un m. de autostradă,ca să stimuleze clasa politică cu exemplul său de un civism ieșit din comun…
  Până atunci,zdrobit in porșanul său de neam prost și parvenit sud est european,domnul Mandachi care este ,conform standardelor pupinkurismului sucevean promovat de tutele fără sex,ca îngerii, (cf. „
  raga
  11 ianuarie 2020
  nistorescu (cu „n” nu cu „N”), e doar o fosilă „comunistoidă”, mâncat pe interior de viermii invidiei pe un tânăr deștept, frumos și bogat….” ) deci trebuie să se intrebuințeze serios, ca să nu-și scurtcircuiteze neuronul personal specific,în vederea utilizării într-o manieră care să-i aducă un oarecare profit,fie el și de imagine,pentru sine sau pentru altul,a deja existentului metru de autostradă pe care l-a dat societății,că, altfel, ce să mai facă cu el,in afara de variantele puțin atractive de a-l dedica concursurilor de trotinetă ale ucenicului doamnei Jenni Mandachi,Dumnezeu s-o ierte,l-am numit aici pe domnul Boby Cușnir, sau paradei straiului popular ,in viziunea domnului Flutur,sau a unui nou hotel din clasa Tween Peaks,sau in fine,să facă kk pe el ,intr-o simbolistică pe care ar putea-o explica pe pagina sa de facebook…
  Sau,iaca,să-l atace pe Cornel Nistorescu,despre care niște boi asemnea lui,adecă asemenea lui Mandachi,pot spune senini ca este un fel de loază a jurnalismului,un oarecare care n-a produs nimic,sau ce vreți – cetiți mai sus la tute & tutani,fani ai domnului Mandachi,astăzi și mâine,în și despre mamele lor,amin… De la inaltimea studiilor sale și din profunzimea panseurilor de pe blog sau de pe facebook,domnul mandachi il admonestează sever ,il corectează,il dezmembrează cultural în componente mici,însă este și generos,îi va imprumta porșanul,dacă-nu-știu-ce,loaza de ziarist care n-a făcut nici un m. de autostradă precum dumnealui însă îndrăznește să zică ceva despre nababul Mandachi,ptiu!
  Domnul (convențional numit așa…) Mandachi,laolaltă cu cei asemenea lui care se afișează mai sus cu comentarii scremut-inteligente,tutele care aspiră la bărbați cu bani de cca 33 de ani,cum or fi ei,că nu pot fi decât deștepți dacă au bani și hotele,porșan și elicopter,alte alea,să știe că:
  Mandachi nu are cum să aibă credit pentru cei care îi știu antecedentele și limitele,că nu este decât un parvenit,neam prost,nesimțit și arogant,punct.De ce? Numai un singur exemplu: mama fratilor gemeni ,răposata Jenni Mandachi le-a cumpărat feciorilor care ,și așa,de la majorat,veneau la liceu cu mașini de lux ,in sfidarea bunului simț,deci le-a cumpărat toate examenele pe materii de la bacalaureat… Astfel încât cei doi gligani aroganți care nu erau nici măcar mediocri la carte au ieșit primii la note și la media examenului de bacalaureat,spre disperarea și umilința tuturor acelora care încă mai credeau că se merge pe știința de carte și pe performanța reală… La ce i-a folosit parvenitului de neam prost să fie primul pe listă când mămica,oricum,îi putea cumpăra și studiile la orice universitate din Europa sau din lume,cu tot cu merțanele,porșanele și tot ce mai aveau cei doi?
  Altceva:dacă ești cu adevărat preocupat de lipsa autostrăzilor,ce este util ,realmente,în problemă – să faci circ ca la ușa cortului,să bati din picioare să-ți facă niște guverne bicisnice autostradă ca să te poți tu etala cu porșanul? Nu mai poți tu de grija altora,cum se conciliază cu cele de mai sus? Sau tu,capitalist feroce,ajuns la vârsta responsabilității,ieșit de sub tutela mamițichii,trebuia să aduni capitaliștii de teapa ta,cel puțin,să puneți mână de la mână în formule comerciale și economice uzitate în toate țările civilizate,să construiți autostrada sub garanția statului?
  Apoi,ce e aia „șîeu”,prostănacule? Nici nu ești de pe aici,nu cunoști spiritul locului,dai cu mucii în fasole pentru că așa crezi tu că vorbesc angajații tăi… Insă vei ști ,băiețașule parvenit,că și în Bucovina în care te-ai trezit din părinți veniți cu pluta de pe cine știe unde,limba română trebuie respectată și vorbită ,cel puțin în public,fără persiflări de doi lei…
  Pe scurt,să ne dai voie,parvenitule de neam prost,să facem – la figurat,desigur – kk in porșanul tău de parvenit de neam prost,spre a ști și tu că gama satisfacțiilor este suficient de largă și pentru cei pe care i-ai umilit la episodul cu bacalaureatul dar și la altele,că sunt și oameni care nu mănâncă cu două linguri simultan,care muncesc greu dar trăiesc demn și nu fac nici o legătură obligatorie între muntele de bani pe care te-a lăsat mămica ta,înainte de a-ți face precizări sau anumite precizări de etică socială și umană…

  Răspunde
 12. Ștefan

  Doamna aceasta poate că nu știe cât de importantă e o autostradă, e prea ocupată cu bucata ei de trotuar. În ograda nistorescu.

  Răspunde
  • Margueritte_Kliupa

   Domnul care semnează al 23-lea comentariu,sub cel al lui „Moș_Kute”,pare să fie chiar împricinatul mandachi_kaki…
   Ar fi de spus,băiatule, doar că este o pălărie prea mare pentru capul tău mic în care creierul se mișcă lejer,ca limba la clopot,că dacă ți-a trecut prin cap, în recidivă, că te poți trage de brăcinar cu ziaristul Cornel Nistorescu,ești pierdut,nu numai pe termen lung…
   Mai bine spune cum e cu bacalaureatul,ți-a cumpărat mă-ta examenele,ca să fie ea sigură ,să se poată lăuda la partid că are băieți deștepți, care cumpără orice,acum și pururea,amin?

   Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.