Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a anunțat că se oferă voluntar, pentru o zi, pentru a ajuta medicii de la Spitalul Judeţean Suceava, care a devenit unul dintre cele mai mari focare de coronavirus din ţară.

Am închis acum cu un voluntar din spital, vechi prieten. E în inia întâi (da, echipat în cosmonaut). M-a rugat să fac o postare, că în spital este nevoie de mai mulți voluntari. El are vreo 20 persoane care se oferă să ajute. Deci oameni sunt. Eu nu știu ce prevede legea, dar se pare că ar fi nevoie de un acord de la Spital la Prefect (sau ceva de genul). Ar trebui ușurată mult procedura. Voluntarul nu face operații, el doar ajută, împinge un cărucior, mai aduce mâncare, o cană de apă, dacă e nevoie de ceva mai trebăluiește etc. E foarte util, cu alte cuvinte.
Pe mine m-a impresionat foarte, foarte mult omul ăsta și mi-a adus aminte de o vorbă: ”toți vor să fie legende, până când trebuie să facă ce fac legendele”. Asta înseamnă să te inspire cineva. FAPTE, NU VORBE! De pe margine, toți au mușchi. Din cauza lui, eu mă ofer să merg o zi voluntar în spitalul Suceava (inclusiv cel declarat Covid). Cu acest prilej aș putea să mulțumesc în parte tuturor cadrelor medicale din Linia întâi. Voi fi ”purtătorul de cuvânt (mulțumiri)” al tuturor oamenilor care m-au rugat să transmit asta doctorilor”, a scris Ștefan Mandachi pe pagina sa de Facebook.

One Response

  1. Hutan Domnica

    Mii de multumiri esti demn de urmat sper SA gasesti cat mai multi sa te urmeze tineri vrednicica tine.Voi santeti eroi volontari medici asistente militari politisti

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.