Antreprenorul Ștefan Mandachi, devenit cunoscut după construirea unui metru de autostradă și inițiatorul mișcării #șîeu, a anunțat că dorește să îi angajeze, ca brutari, pe cei doi cetățeni din Sri Lanka, aflați în centrul scandalului rasist din comuna Ditrău, județul Harghita.

„Îi angajez eu ca brutari în orice restaurant de-al meu, cu riscul să pierd clienții sau să provoc răscoale. Ei să pună degetul pe hartă, avem locații în toată țara, îi pun șef de producție la panificație și postez poze cu mine și cu ei în locație. Cine poate să-mi dea detalii cum pot ajunge la ei, să-mi scrie urgent în privat. Sunt foarte hotărât!”, a declarat Mandachi, într-o postare pe Facebook.

Antreprenorul din Suceava s-a declarat nemulțumit de atitudinea patronului brutăriei din Ditrău, pe care l-a considerat drept „laș”.

„Eu dacă eram în locul patronului de la Ditrău nu aș fi renunțat la cei doi străini pentru nimic în lume. A fost laș, deși cine știe ce nebuni l-au presat… Știa cu ce probleme ne confruntăm noi antreprenorii, dar a tăcut. Eu preferam să închid restaurantul, să vând afacerea, să fac revoluție, dar n-aș fi renuțat la cei doi brutari. Nu pentru că sunt eu bun la inimă, ci ca o formă de protest împotriva Statului care a alungat toți românii peste granițe. I-a hăituit și pe angajați și pe patroni, până a rămas țărișoara golită”, a spus Mandachi.

„O să deschid cât de curând o franciză în Sfântu Gheorghe. Vor fi străini acolo, s-a priceput? Deși nu erau planificați! Asta ca să știe nebunii cu gândire feudală și să ne evite. Am voie să respect legea în țara mea, nu?”, a mai spus inițiatorul mișcării #șîeu.

One Response

  1. SRI Leankă

    Ar putea face mult mai mult pentru ei,deoarece iată, a apărut concurența: CJ Cluj a anunțat că se implică,le dă slujbe… Dar domnul Mandkaki poate să-i angajeze nu ca brutari,ce să brutărească ei,aluat congelat ca să ne facă pâine identic naturală? Mai bine i-ar angaja să întărească turismul lui Flutur,de exemplu,să transporte cu ricșa turiști pe autostrada sa,să le facă și un contract frumos,cam pe 10 ani,deoarece cam atâta o să mai dureze până când domnul Lajos Orban ,cel care a desființat toate licitațiile,toate actele ,parteneriatul public-privat încheiat de ultimele guverne ale PSD… O să le facă el pe fonduri europene care nici nu sunt prevăzute,aveți răbdare,acușica,ce mai contează un 10-15 ani acolo? Sau să-i îmbrace în straie populare ca la Comănești/Botoșana și să-i împrumute muzeului Bucovinei,ca să întărească pigmentul acolo, să nu se mai simtă așa singur și trădat de toți ghiaurii domnul Ursu,la forja sa…

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.