În cadrul Organizației Orășenești a PSD Gura Humorului au avut loc sâmbătă 25 noiembrie alegeri la care au participat pe lângă președintelui organizației județene senator Ioan Stan deputații Eugen Bejenariu și Emilian Havrici, vicepreședinții Gavril Mîrza și Oana Pintilei și aproximativ 100 de membrii. Acești s-au reunit pentru alegereapreședintelui, secretarului executiv precum și pentru un Birou permanent format din cinci vicepreședinți și 7 membrii.

Pentru funcția de președinte al organizației au fost înscrise și validate două candidaturi: Stelian Simeria și Ioan Bâlbâe.

În urma votului exprimat, cu majoritate de voturi, funcția de președinte al organizației PSD Gura Humorului a revenit consilierului local al PSD din CL Gura Humorului Stelian Simeria.

Stelian Simeria ales președinte al PSD Gura Humorului

Stelian Simeria ales președinte al PSD Gura Humorului

Voturile Adunării Generale pentru Biroul permanent au confirmat pentru un mandat de doi ani pe Bogdan Solonaru în funcția de secretar executiv, pe Ana Dosan, Emilian Cazacu, Constantin Țurcanu, Sorin Cârdei și Gheorghe Bodnariuc vicepreședinți ai organizației, iar pe Senorica Sinocicu, Maria Dușa, Mariana Ungurean, Vasile Crăiuț, Marius Irina, Mihai Fedorovici și Liviu Grădinariu membrii în Biroul permanent.

Stelian Simeria a fost ales președinte al PSD Gura Humorului

Stelian Simeria a fost ales președinte al PSD Gura Humorului

Președintele Organizației județene, senatorul Ioan Stan și-a exprimat încrederea că echipele nou alese la Gura Humorului și Câmpulung vor colabora și vor reuși să dezvolte organizațiile prin atragerea de noi membri atât vârstnici cât și tineri de valoare și să aibă curajul să își propună obiective importante cum ar fi câștigarea funcției de primar și câștigarea viitoarelor competiții electorale.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.