Răsfoind aproape zilnic conținutul mediatic, atât tiparele, cât și mediul online sau televiziunile locale, și direct interesat de activitatea politică și administrativă a persoanelor publice din micul mare județ în care trăim, am constatat faptul că la unii, ba chiar la mulți dintre ei, activitatea lipsește cu desăvârșire, iar interesul pare să se fi pierdut cu timpul.

Alții însă, care nu ar fi primit chiar multe șanse la început, au demonstrat că politica se poate face și altfel. Exemplu pe care l-am mai amintit este senatoarea Steliana Miron. Și nu puteam să trecem peste ultima ei apariție fără să punctăm faptul că ultima ei postare a atras mai mult trafic, share-uri și simpatie decât poate toate la un loc ale așa zișilor parlamentari, ieșiți ca ciupercile după ploaie de prin 2012 încoace.

Punctat exemplar și acolo unde pe români îi doare, inițiativa legislativă a doamnei senator, legată de scăderea la 10 % a comisioanelor firmelor de recuperări creanțe, a dus la realizarea unui lucru destul de rar întâlnit pe eșicherul politic: inițierea unor proiecte legislative care să vină în ajutorul românilor.

Pentru interesul acordat oamenilor de rând, dar și pentru faptul că nu a uitat motivul pentru care a fost aleasă în Senatul României, redacția SuceavaL!VE o nominalizează CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, pe senatoarea Steliana Miron.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.