Senatoarea Steliana Miron este dezamăgită de felul în care aleg să își facă meseria cei care ajung să descindă într-o locație.

Steliana Vasilica Miron, senator PNLDe curând o firmă din Suceava a fost luată cu asalt de niște polițiști care au dat drumul la toate girofarurile posibile, făcând mare tam-tam, lucru care îi deranjează pe cei care sunt puși în asemenea situații.

„Zilele trecute, o firmă locală din Suceava, cunoscută la nivel național pentru produsele sale de încălțăminte, a fost vizitată, într-un mod extrem de neprietenos, de lucrători de la Poliția Galați, care au descins în forță, cu spectacol și girofare. Prezenţa acestora la sediul firmei s-a produs în urma sesizării depusă de o multinațională de produse sportive. Domnule prim-ministru, autoritățile statului nostru nu trebuie să trateze agenții economici ca pe dușmani ai poporului şi să încerce distrugerea lor pentru că riscăm să ne distrugem nu numai prezentul, dar și viitorul. Nu ştiu dacă este adevărat sau nu, nu ştiu dacă acuzația are vreun fundament legal sau este doar o simplă speculație a concurentului multinațional. Doar justiția va stabili dacă acuzația este reală sau falsă, dar ce este strigător la cer este modul în care a fost tratat producatorul local de încălțăminte cu descinderi în forţă, cu sirene folosite la capacitate maximă. Avem nevoie de lege, avem nevoie de proceduri, dar avem nevoie şi de respect și demnitate”, a spus Steliana Miron.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.