Cei care au administrat municipiul Rădăuţi sunt de departe lideri naționali la incompetență, rea credință și dispreț, atât față de rădăuțeni, dar și față de banul public. Afirmația aparține senatoarei PNL, Steliana Miron.

Să ai un buget anual de circa 14.000.000 de euro și să nu asfaltezi nici o stradă, să nu te intereseze nici un proiect european pentru orașul pe care îl administrezi, este iresponsabilitate.

Pentru cei care trec prin Rădăuţi, orașul pare un șantier abandonat. Consecințele iresponsabilității eminențelor cenușii din consiliul local, dar și a primarului încă suspendat sunt la un pas să distrugă, la propriu, un oraș întreg, a subliniat senatorul PNL, Steliana Miron.

Astăzi, în Rădăuţi, nu se mai eliberează nici un certificat de urbanism sau o autorizație pentru o centrală de apartament. Rădăuțiul pare ca aparține altei Românii.

Nici o autoritate a statului, nici Instituția Prefectului, nici Consiliul Județean sau Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice nu se implică, nici măcar formal, în problemele administrative curente, atât ale orașului dar și ale rădăuțenilor.

Este o lecție de viată, pe care noi, rădăuțenii, trebuie să învățăm să nu o mai repetam vreodată!, a conchis Sen. Steliana Miron.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.