Senatoarea PNL, Vasilica Steliana Miron, a dorit să lămurească o poveste care a apărut recent în presă, și care a propagat o imagine negativă despre aceasta. Steliana Miron a declarat că s-au promovat lucruri cu totul neadevărate, care i-ar putea duce în eroare pe cei care nu o cunsoc suficient.

Vasilica Steliana Miron a subliniat încă de la început faptul că este femeie normală, cu bucurii şi slăbiciuni normale, menționând că din păcate, declaraţiile pe care le-a făcut, au fost scoase din context şi forţate să justifice un titlu pe cât de bombastic, pe atât de fals, şi anume că se plânge că nu are bani de coafor.
”În egală măsură, cred că este normal ca o femeie să se preocupe de modul în care arată. Iar eu fac acest lucru cu decenţă şi normalitate, aşa cum fac alte milioane de femei din România. Nu îmi cumpăr hainele de la Paris, ci din Suceava. Nu sunt pasionată de branduri, ci îmi cumpăr doar ceea ce îmi pot permite. Nu am surse ascunse de profit, ci doar veniturile mele şi ale soţului meu pe care oricine le poate vedea în declaraţia de avere.
Cunosc – mai bine decât mulţi oameni politici – cât de grea este viaţa românilor. Eu însămi am muncit enorm şi m-am confruntat şi cu vremuri dificile. Îi înţeleg pe deplin pe cei care muncesc din greu pentru a-şi hrăni copiii şi pentru a-i trimite la şcoală. Îi înţeleg pe bătrânii cărora abia le ajung banii de medicamente. Şi tocmai pentru că înţeleg aceste lucruri, am vrut să îi ajut, ca parlamentar, cu tot ceea ce stă în puterile mele. Am semnat, alături de alţi colegi 37 de iniţiative legislative, printre care şi cea privitoare la creşterea alocaţiilor pentru copii. Am avut 5 declaraţii politice, dintre care două, în 2013, se refereau la retrocedările de imobile, un domeniu despre care abia recent am văzut cu toţii cât de corupt a fost. Am depus 35 de întrebări şi 17 interpelări, majoritatea legate de probleme vitale din colegiul pe care îl reprezint”, a mai declarat senatoarea PNL.

În încheiere, Steliana Miron a menționat și faptul că și-a construit cariera prin muncă, și și-a câștigat reputația cu onestitate, și nu cu minciuni.
”Nu mă număr printre parveniţii care îşi cumpără lucruri pe care nu şi le permit, din bani pe care nu îi pot justifica”, a conchis Vasilica Steliana Miron.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.