Senatoarea PNL, Vasilica Steliana Miron, a sustiut de curand o noua interpelare adresata premierului.

”Atunci când se modernizează reţeaua de apă-canal trebuie închis un intreg oraş?!
Vă întreb acest lucru pentru că municipiul Rădăuţi este astăzi blocat de lucrări ce se efectuează la reţeaua de apă – canal.
Tot Rădăuţiul pare astăzi un şantier abandonat în care se lucrează doar când constructorul îşi aduce aminte. Pe fondul acestui mod de lucru, rădăuţenii sunt obligaţi să suporte “dispreţul “ constructorului. Practic, noi rădăuţenii, suntem astăzi la bunul plac al acestuia.
Readucerea la starea iniţială a străzilor este doar o opţiune facultativă şi interpretabilă din punctul de vedere al constructorului, pentru că oricum, în municipiul Rădăuţi nu-i sancţionează nimeni, în condiţiile în care primarul ales este suspendat, iar Consiliul Local dizolvat. Pe strada Dobrogeanu Gherea se circulă prin mocirlă, prin şanţuri săpate pe mijlocul străzii. Acolo unde constructorul spune că a readus strada la starea iniţială, a facut-o într-un mod extrem de defectuos, asfaltarea facându-se parţial si cu multe denivelări.
Domnule Prim- ministru, şi noi rădăuţenii suntem plătitori de impozite şi taxe , şi noi rădăuţenii avem dreptul la o viaţă normală în oraşul nostru.
Pentru a avea o viaţă normală, consideraţi că trebuie să ne rugăm în genunchi constructorului ca să-şi facă treaba sau veţi solicita efectuarea unei anchete a Corpului de Control aflat în subordinea dumneavoastră?”, se intreaba senatorul PNL.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.