S-au derulat scene înfiorătoare în judeţul Tulcea. Un individ băut, care circula nebuneşte şi transmitea totul pe Facebook, a spulberat un gard şi a intrat într-o curte în care se aflau 4 persoane.
Ce a urmat este dramatic. Un băieţel de trei ani, mama lui însărcinată în şapte luni, şi o femeie în vârstă, n-au avut nicio şansă. O alta, de 33 de ani, gravidă şi ea, este grav rănită. Iresponsabilul care a făcut atât de mult rău, a fugit de la fața locului. Momentele groaznice au fost înregistrate până la capăt.

Bărbatul vinovat de accident a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a anunţat luni seara Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea. Momentul terifiant în care maşina în care se aflau trei bărbaţi a intrat în curtea unei gospodarii din comuna Văcăreni a fost filmat. Din imagini se vede că autoturismul circula cu viteză mare, iar la un moment dat şoferul se sperie pentru că îşi dă seama că nu-l mai poate controla.

Gravida lovită de un şofer care făcea LIVE pe Facebook a murit. Bărbatul a fost prins. În acelaşi timp pasagerul din dreapta îi pune mâna pe volan încercând probabil să evite impactul. Din păcate nu se întâmplă asta iar copilaşul de 3 ani şi femeia de 79 mor pe loc. Mama băieţelului avea 26 de ani şi era însărcinată în 7 luni. Femeia s-a prăpădit în drum spre spitalul din Galaţi. Nici pruncul nu a putut fi salvat. Drama familiei este greu de descris în cuvinte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.