Corneliu Ciornei, cel care de 19 ani activează ca medic stomatolog în orașul Frasin, va candida din partea PRO ROMÂNIA, la alegerile locale de anul acesta.

Candidatul  a declarat că motivul pentru care a luat această decizie este unul simplu: își dorește să schimbe în bine lucrurile din Orașul Frasin.

„Sunt pregătit să aducem o schimbare benefică și majoră pentru orașul Frasin. Am mai fost un mandat consilier local în orașul Frasin, cunosc problemele cu care se confruntă, iar candidatura mea vine și ca un răspuns la solicitările locuitorilor orașului, care mi-au cerut să candidez.  Din păcate, orașele din jurul nostru s-au dezvoltat, iar noi am rămas în urmă, însă și oamenii din Frasin merită infrastructură modernizată, locuri de muncă și dezvoltare economică. Echipa mea este una complexă, oamenii având funcții în diferite arii de activitate”, a declarat Corneliu Ciornei.

În același context, președintele Pro România Suceava, Ioan Cătălin Nechifor,  a precizat că echipa de la Frasin este una dintre cele mai frumoase și solide din județ.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.