Lucrările de pe strada centrală Ștefan cel Mare au cam intrat în faza de delăsare. Se pare că de vină ar fi lipsa banilor. Mai exact din cauza faptului că banii cu care ar fi trebuit plătite lucrările la această stradă nu au ajuns încă de la PNDL. Mai mult decât atât, se pare că nu suntem singurii în această situație, pentru că nimeni din județ nu a primit niciun ban din Programul Național de Dezvoltare. Vădit nemulțumit de această situație, edilul proaspăt reales a declarat că speră să rezolve această problemă când va merge, zilele acestea, la București.

Sigur că nu sunt mulțumit de felul în care decurg lucrările pe strada Ștefan cel Mare, pentru că a apărut și acolo o problemă. Din păcate, pe nicăieri prin județ nu au venit banii de la PNDL, tocmai de aceea mă voi duce săptămâna viitoare în București să vedem unde este problema, pentru că la noi nu mai înaintează lucrările. Este normal ca firma care se ocupă de lucrări să își vrea banii. Deși termenul de finalizare este în februarie anul viitor, constructorul s-a angajat să termine lucrările până pe 31 mai. Iată că acest lucru nu s-a întâmplat dar una din cauze este și faptul că nu a primit banii. Ne-am interesat, nicăieri în județ nu s-au primit bani de la PNDL. Trebuie să ne grăbim, să modernizăm această stradă cât mai repede”, informează Ion Lungu.

Strada Ștefan cel Mare a suferit mai multe modificări în ultimii ani, de la pavarea zonei pietonale cu vestitele plăci de granit, și până la mai recenta modernizare. Se pare că paravanele din centrul orașului nu vor fi ridicate prea curând, în cazul în care constructorul nu își va primi banii în schimbul cărora să finalizeze lucrarea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.