Edilul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că Primăria va lansa procedura de licitație pentru desemnarea firmei ce se va ocupa de proiectarea și execuția proiectului de modernizare a Ștrandului de la Ițcani.Primarul Lungu a precizat că valoare investiției este de 11,9 milioane de lei, iar în această sumă vor fi încadrate și proiectarea și execuția lucrării. Trebuie precizat că unitatea administrative teritorială dispune de suma de 5 milioane de lei, bani proveniți din creditul contractat de municipalitate.

Potrivit proiectului, urmează să fie construit un bazin principal cu suprafață de 1.250 mp, un bazin cu apă sărată cu suprafață de 250 mp, un bazin pentru copii cu suprafață de 420 mp, terasă amenajată pentru alimentație publică, pavilion administrativ, pavilion vestiare și grupuri sanitare, pavilion de control acces, spațiu de joacă amenajat pentru copii, spațiu verde amenajat pentru relaxare precum și două platform de plajă cu nisip cu o suprafață totală de 1.120 mp și o platformă de plajă deck cu o suprafață de 700 mp.

Primarul Ion Lungu a precizat că în proiect mai sunt prinse și alimentarea cu energie electrică, gaze naturale, rețelele de telecomunicații, sistemul de supraveghere video, sistemul de sonorizare publică, rețeaua de alimentare cu apă și reteaua de canalizare.
Durata de execuție a proiectului este de 24 de luni, iar cea de proiectare este de două luni.

„Mi-aș fi dorit să fie mai repede, dar acolo a trebuit să o luăm de la zero și e bine pentru că vom face un ștrand nou”, a precizat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.