După ce pe timpul verii s-au făcut că lucrează, cei de la Pfeiffer, împreună cu primarul, au decis să balasteze unele străzi afectate de lucrările de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare, dacă vremea nu va permite asfaltarea respectivelor artere de circulație.

În cursul comandamentului de marți, 18 noiembrie, șefii firmei “Pfeiffer”au hotărât împreună cu factorii de decizie din primărie ca străzile să fie balastate pentru a se menține în circulație.

În măsura în care nu vom reuşi să turnăm asfalt şi beton în această toamnă – iarnă, vom încerca să menţinem aceste străzi în circulaţie, să le întreţinem în fiecare zi, să le completăm cu balastru, unde este cazul. Sunt lucrări care trebuie finalizate, nu este altă soluţie. Oricum, lucrările în acest an se apropie de sfârşit, şi eu nu sunt de acord să mai începem şi alte străzi. Dar, acolo unde am început, pe de o parte, să le finalizăm, iar pe de altă parte, să asigurăm condiţii normale de circulaţie pe perioada sezonului rece”, a afirmat Ion Lungu.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.