O bucovineancă adoptată de o familie din Israel pe când avea numai trei ani îşi caută părinţii biologici. Tânăra a apelat la ajutorul reţelelor de socializare pentru a-şi regăsi familia din România.

Astfel, pe pagina de Facebook  The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, aceasta le cere celor care îi cunosc familia biologică să o ajute cu informații.

„Salutări din Israel!! M-am numit IONESCU ANCA MARINA, sunt născută la data de 18 august 1987, în Câmpulung Moldovenesc, județul SUCEAVA. Știu că mama mea biologică, IONESCU LORENA, a murit câțiva ani mai târziu după nașterea mea, mai exact la data de 24 martie 1990, în orașul Suceava. După naștere, am fost transferată la Casa de copiii din cartierul George Enescu, în Suceava și de acolo, la data de 19.03.1990 am fost adoptată de o familie foarte bună din Israel.
Doresc foarte mult să îmi găsesc rudele din partea mamei, și în special dacă am, frații și surori. Nu am fost recunoscută de tatăl biologic, dar dacă cineva a cunoscut-o pe mama și îi cunoaște povestea probabil ar putea să mă îndrume și către dânsul. Vă rog să îmi fiți alături fie DISTRIBUIND acest post fie ajutându-mă cu informații dacă îmi cunoașteți familia biologică. Vă mulțumesc din inima”, a scris Anca Marina Ionescu.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.