Vineri 29 mai, în Iulius Mall va avea loc un concert al muzicianului moldovean Vali Boghean, un moment deosebit la care bardul va fi însoţit de alţi şapte instrumentişti de peste Prut şi de cantautorul ieşean Paul Arva.

Pentru iubitorii de muzică life un concert în spaţiul generos de la Strikers ar trebui să fie interesant, mai ales că Vali Boghean este un interpret cunoscut. Muzicalitatea interpretării sale, combinarea instrumentelor tradiţionale cu unele moderne şi originalitatea aranjamentelor dau o notă aparte concertelor sale. Vali este un mare rapsod, rareori folosind mai puţin de 6 instrumente diferite în timpul spectacolelor dar, mai presus de talentul său instrumental, vocea sa, completată de dulceaţa proprie moldovenilor de peste podul de flori, încântă de fiecare dată.
Un concert Vali Boghean Band este un moment special, o revărsare de suflet şi duioşie, de trăire intensă a muzicii şi, în mod sigur, o cascadă de sentimente puternice. Sunt sigur că toţi cei care s-au obosit să caute pe internet una din melodiile lui Vali se vor afla vineri în sala din Mall, pentru că trebuie să-şi fi dat seama că dacă o melodie sună bine pe calculator, ea va fi de câteva ori mai frumoasă într-un concert live.
Sunt foarte sigur că spectatorii vor avea parte de multe surprize plăcute, atât de surprize încât prietenul meu Paul Arva a refuzat să mi le spună,deoarece m-ar fi privat de bucuria datorată lor vineri. Aşa că vă dau întâlnire la concertul care va începe la ora 21:30, la Clubul Strikers din Iulius Mall pentru a petrece împreună o seară plină de muzică de calitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.