Prostituţie pe străzile şi în hotelurile din Bucureşti. O echipă de jurnalişti din Italia a realizat un reportaj şocant despre româncele care-şi vând trupul bărbaţilor. generoşi. O mafie bine structurată, povestesc italienii, care te înhaţă de îndată ce ieşi din aeroport.

O televiziune italiană a realizat un reportaj şocant despre femeile din România. Nu, nu despre acele femei care muncesc legal, decent sau despre tinerele care fac lucruri extraordinare, ci despre cele care îşi vând trupul pe. un pumn de bani. Atât de mult se vorbeşte despre “piaţa” de femei care oferă plăceri carnale, încât un reporter de la unul dintre cele mai urmărite posturi de televiziune din Italia, a venit să vadă cu ochii lui fenomenul. Şi ce a văzut, l-a lăsat cu gura căscată.

Reportajul făcut de un jurnalist italian în Capitală arată că prostituția se practică la orice pas

Odată ajuns pe pământ românesc, reporterul îşi dă seama că a găsi o femeie pe care să o plătescă pentru servicii sexuale este extrem de uşor. Aventura de a găsi o femeie dispusă să îi satisfacă plăcerile, începe chiar de la aeroport, acolo unde taximetriştii par să ştie tot şi te duc. oriunde. Această “meserie”, pe care tot mai multe tinere ar practica-o, pare o caracatiţă cu mai multe tentacule, din care se hrănesc mai. mulţi. Taximetriştii par a fi mână în mână cu fetele, ba ar primi comision pentru a le duce clienţi, povestesc italienii în materialul lor!

Italienii vin în România în căutare de femei

Se pare că foarte mulţi italieni îşi fac drum în România, nu pentru a vizita ţara, ci pentru a-şi satisface plăcerile trupeşti. O povesteşte şi un italian, venit să încerce frumuseţile patriei, la preţuri mult mai mici ca în alte părţi. Pentru că, spune italianul, în România găseşti, la orice pas, femei gata să te binedispună dacă bagi mâna în buzunar. (Sursa: a1)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.