Conducerea Univeristății „Ștefan cel Mare” Suceava a anunțat că în majoritatea spațiilor alocate desfășurării activităților didactice, temperaturile se situează între 18 și 23 de grade C, și a transmis care sunt măsurile luate în această situație.

„Deşi ne-am dori să fie un minim de 20 grade, considerăm acceptabil, pentru maximum 2 zile, şi o temperatură de minim 18 C.

Pentru spaţiile în care s-au înregistrat temperaturi mai scăzute s-au propus, pentru următoarele 2 zile în care prognoza indica temperaturi scăzute, 3 tipuri de măsuri:

1. Mutarea activităţilor de miercuri şi joi din:
Corp A, Sala 115 în Corp D – Amf. Dimitrie Leonida
Corp A, Sala 112 în Observatorul Astronomic (etaj 1) – Sala de conferinţe (etaj 1)
Corp A, Sala 111 în Observatorul Astronomic (parter) – Sala Planetariu
Corp B, Sala FIM 1 în Camera de comerţ şi industrie (etaj 1) – Sala de conferinţe
Pentru Aula din Corpul A se poate utiliza Auditorium sau Aula din Corpul E dacă profesorii şi studenţii decid acest lucru.

2. Mutări specifice facultăţii asupra cărora veţi fi anunţaţi de cadrul didactic sau conducerea facultăţii

3. În cazul în care respectiva activitate nu se poate reloca puteţi decide, profesorul şi studenţii prezenţi, măsurile necesare (scurtarea programului la o oră şi jumătate – cu recuperarea pe parcurs, fără a fi nevoie de reprogramarea activităţii) SAU (reprogramarea activităţii)”, au anunțat reprezentanții USV.

Cadrele didactice împreună cu studenţii vor stabili, de comun acord, programul de
recuperare a activităţilor didactice neefectuate din zilele de 26 şi 27 februarie astfel încât toate activităţile să fie recuperate până pe data de 18 martie 2018.

„În cazurile în care nu puteţi stabili un program comun de recuperare în zilele de luni-vineri, orele de activitate didactică neefectuate din 26 februarie 2018 se vor efectua sâmbăta 10 martie 2018, iar cele din data de 27 februarie 2018 sâmbăta 17 martie 2018, păstrând, de regulă, programarea pe săli şi ore din orarul zilei de luni, respectiv marţi. Vă asigurăm de întreaga noastră deschidere pentru a găsi cele mai potrivite soluţii pentru comunitatea academică”, au transmis cei de la USV.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.