ASUS sună din nou adunarea pentru toţi studenţii din Universitatea „Ştefan cel Mare”, pentru proiectul Zile şi Nopţi Studenţeşti. Ajuns la a treia ediţie, cel mai cunoscut eveniment de către studenţi, pune la cale o serie de activităţi distractive şi proiecţii de scurt metraj pentru perioada 20 – 24 mai.

AFIS-cu-sponsorii_LOCATII Timp de 4 zile, Universitatea va deveni un mic „Disney Land” pentru tinerii amatori de jocuri interactive şi evenimente culturale.

„ZNST reuneşte avangarda studenţilor din Universitatea noastră”, explică Doroftei Ilie, preşedinte ASUS şi coordonator principal ZNST. La fel ca în anii precedenţi , ZNST este structurat în 5 departamente: Treasure Hunt, Divertisment, Cultural şi Educaţional, Sportiv şi Sănătate. Fiecare seară se va sfârşi cu un party, unde invitaţii vor putea socializa la Talcioc Cultural. Organizat de Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava (ASUS), ZNST invită pe toată lumea la cules de premii.

Cei ce doresc să se înscrie la acest eveniment şi să participe activ la organizarea altor proiecte sunt bineveniţi  în  echipa  de  voluntari  ASUS. O echipă mică, dar voinică, în care e mereu un loc pentru o persoană activă, spontană, pasionată de muncă şi de organizare de evenimente. Doritorii sunt aşteptaţi la căminul C2 camera 017 sau la adresa de email: asus_suceava@yahoo.com .

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.