Luni, 2 octombrie 2017, începând cu ora 9:00, la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, a avut loc Festivitatea de deschidere a anului universitar 2017-2018.
Profesorii le-au urat bun venit studenților din anii mai mari de la programele de licență sau masterat, care au fost felicitați pentru rezultatele bune și foarte bune în anii care au trecut, dar și bobocilor.
Investiția pe care o faceți în educația voastră este profitabilă și extrem de prețioasă și mai sigură decât un depozit în bancă, pentru că investiți în profesii care vă vor deschide multe uși. Sunteți la facultate, nu mai sunteți la școală. Sunteți studenți, nu mai sunteți elevi. Diferența este enormă. Universitatea vă va ajuta să vă formați, iar aici veți avea parte de experiențe inedite, veți avea prilejul să cunoașteți oameni care vă vor inspira și care vă vor arăta cât de sus puteți zbura. Depinde însă de voi dacă știți să va deschideți aripile, depinde de voi cât de mult veți pluti, depinde de voi cât de mult veți îndrăzni”, au transmis profesorii universitari suceveni.
Pentru a sărbători deschiderea anului universitar, studenții sunt așteptați luni seara, începând cu ora 19:00, pe esplanada corpului A de la USV, unde va avea loc un concert susținut de trupele Odyssey și Vița de Vie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.